Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко фрЕон сЪбира климатика на Галопера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко фрЕон сЪбира климатика на Галопера

Може ли някой да помогне да каже колко фрЕон сЪбира?
    Последно редактирано от Ясен; 26-08-10, 16:55. Причина: Е

От: Колко фрион сабира климатика на Галопера

А дали няма табелка на която пише,или липсва?
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

От: Колко фрион сабира климатика на Галопера

Липсва табелката!!!

Коментар

От: Колко фрЕон сабира климатика на Галопера

Първоначално публикуван от К.КОЛЕВ Преглед на мнение
        Може ли някой да помогне да каже колко фрЕон сабира?
        Ако е с двузонов климатик ми се върти някакъв спомен около 1.3 кг, но не помня със сигурност.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

0.650 кг
          1.300 кг дузонов
          [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
          [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Благодаря на всички !И да питам още нещо може да ми се посмеете ако искате ,как да разбера дали е двузонов или не?

Коментар

Ако в лявата и дясната част на купето може да духа различна тем.значи е двузонов или поне общо казано е така
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Благодаря на всички !И да питам още нещо може да ми се посмеете ако искате ,как да разбера дали е двузонов или не?
                Ако е дълга база, зоните на охлаждане е възможно да са две, едната е на предните седалки, а втората на задните. По принцип там където ще ви заредят климатика ще разберат от кои вид е и ще знаят колко фреон и масло да сложат.
                [B]Ако искаш да имаш нещо което никога не си имал, може би трябва да направиш нещо което никога не си правил![/B]
                [B]If you want, you can![/B]

Коментар

Има ли изпарител в задния десен ъгъл на купето (говорим за дълга база)?

Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнение
                  Ако в лявата и дясната част на купето може да духа различна тем.значи е двузонов или поне общо казано е така
                  Чак такива глезотии няма Галоперът. Зоните са предна и задна. Духалките за задната част на купето са горе по ръба на тавана. Командва се с бутони, които са отзад на барчето между седалките.

Освен двузонов климатик, има и печка за отопление на задната част. Намира се под лявата част на задната седалка.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от jorkara Преглед на мнение
                    0.650 кг
                    1.300 кг дузонов
                    Не се имам за баш-специалист но 650гр. фреон на джипка,пък била тя и с еднозонов климатик,която е с доста по-голям вътрешен обем от лек автомобил ми малее твърде много....?Абсолютно сигурна ли е информацията?
                    Питам,защото под 800гр. фреон на среден клас лек автомобил не съм виждал?
                    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Чак такива глезотии няма Галоперът. Зоните са предна и задна. Духалките за задната част на купето са горе по ръба на тавана. Командва се с бутони, които са отзад на барчето между седалките.
                      Има ....Има........! Питай жена ми...досега да е ритнала камбаната ако я нямаше тая екстра.....на мен постоянно ми е топло...и климатика е на макс...а галопера има здрав климатик
                      Отляво и отдясно можеш да регулираш температурата....но това не го прави двузонов...!
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

От: Колко фрЕон сЪбира климатика на Галопера

В аутодатата пише 780гр. фреон и 180куб.см. масло-PAG FD46XG

Коментар

От: Колко фрЕон сЪбира климатика на Галопера

В датата пише 780 грама или 1180.По тия данни от потписа ....Само това излиза.
                          Последно редактирано от todor georgiev; 26-08-10, 19:18. Причина: п г

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            Има....но това не го прави двузонов...!
                            Що е то двузонов?
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнение
                              Що е то двузонов?
                              Както е писъл Чавдар.....
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X