Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за HUMMER

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
    Оказа се че не в Ирак а в центъра на София
    Не на воина а в мирно време
    И не с ХЪМВИИ а пеша човек също може да загине поради престъпна небрежност и кво сега за тоя пич ще има ли национален траур
    като сме овчи народец се е тая :x
    Хорица до колкото знам нашите в ирак не са с такива машини а с пикапи!Не казвам че няма някой друг хамар но повече са с пикапите.
    А относно хамара всеки който го кефи да го кара!Това не трябва да дразни другите и те да се опитват да го изкарват скапан!
    Вярно има лоши черти за някой хора но кой джип няма!Нали за това са различни видове!
    На мен ми се иска да попитам всеки който разбира повече по тези машини защо в цивилния(обикновенния) хамар е толкова тясно?Аз кадето съм 170см и 60 килца ми е удобно в него но човек който е към 120-130 кила как ли ще се почувства?
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Да бе, па тая история с фонтана изобщо не я вдявам ... Тука вече и псувните не ми стигат. Тъй тя, нали турските щепсели хем евтини, хем лъскави ... А БДС-тата са комунистическа изгъзица, не трябва да се чете такваз долна пропаганда. Пък там пише че такива инсталации не могат да се захранват с повече от 36 волта, тъкмо за да не утрепат някого при ква да е повреда ...

В хамъра е тясно заради трансмисията, лебедките и прочее специално оборудване. Заради клиренса пода е вдигнат. Пак по условията за геометрична проходимост дължината е ограничена. За всички военни машини има груби ограничения по общата максимална височина, по условията за маскировка на местността, по поразяемост и по допустими транспортни габарити, ограниченията са главно от въздушното транспортиране. И като събереш всичкото желязо накуп, и за хората остава толкова, това е.

Коментар

Абе Давеле ти в БТР влизал ли си Иначе отвън огромен Това ме подсеща за един друг случай ама ти си по млад и едва ли го помниш
        Разликата е че в нормална държава на роднините на това момче с шадравана общината щеше да се извини с едни 3-5 зелени милиона а тука сега ще изкарат че той е виновен

Коментар

Бе, то да не глобят майка му че е бъркал във фонтала. Или двойно, че и с двете ръце ...Айде да не занимавам модераторите ... Цензурирано! Квито министрите, такива и общинарите ... Когат и да ги утрепеш, все е късно(((

Коментар

Ми че то не елесно да вземеш поръчка за фонтан,запълване на дупки или каквато и да е друга обществена поръчка!Кое по напред да си платиш комисиона или да вложиш качествени материали и труд! Че то лесно ли се спестява за ново бмв!
            Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Най-скъпият нов Хамър2 е около 62000$.
              http://weilhummer.com/
              http://www.carprices.com/research/make/hummer.html
              [url]http://ftp.domainbg.com/rocko/[/url]

Коментар

Да нямаш излишни 100000долара?За много по малко можеш да намериш нещо доста по добро,освен ако не си решил да нападаш Иран!

Коментар

Е и? Н2 е Шевролет Силверадо а не хъмви, и нямат нищо общо освен името. Военните струват по 300 000. Предполагам че това е средна цена, по комплектациите.
                  Фонтана същата работа като пехотата ... Защо им е трябвала тая поръчка, като хабер си нямат за кво става дума. Прочее, тия тайни знания могат да се научат от учебника по електротехника за 9-ти клас, не даже за техникума, там е подробно. Ако събера пари за рушвет трябва ли непременно да стана диригент в Операта? Ами като ме хванат да ме бият?

Коментар

Те АЕЦа продадоха,ти за някаква си опера! Я виж магистралата! Ох не казаха. То един мандат само за кое по напред? Па кат си ги знаем да не сме ги погнали да ги бием? За един рушвет на всичко са готови.

Коментар

То ... верно май сами сме си за [цензурирано] ... Разкъсай двама такива честни частници на площада, няма да се явят скоро месии, дето са тренирали по самоучител за министри. И прочее носители на прозрения и простуди ...
                      Ама като народа се хваща по-лесно на рекламите за дъвки отколкото да мисли, и ей ти "евроценности" ...

Коментар

Малко сме тъй мислещите! болшинството завиждат. А кандидати за бесилото бол!Външният ни дълг се разхожда из София под формата на лъскави возила! Ма нали сме овчедушни,помниш ли какво стана като вдигнаха на чехите бензина? А ние:....въженцата сами ли да си ги носим или по профсаюзна линия ще ги раздавате?............Ба тая тема накаде отмести!!!

Коментар

Темата се изкриви, което е характерно за разговорите на маса. С риск да ме псуват всички искам да върна темата към заглавието. Тая тема се появи в момент когато точно се чудех какво мислите за Хамера. Та от това което видях на филмчетата оставам с впечатление че не е лош джип. Но ми е интересно още да науча, за сега чувам само негативи, но филмчето показа друго за проходимостта. Та за това ми се ще да вида малко по-обективни мнения, изчистени от пристрастие. Защото за сега съм на негова страна (според видяното). Ясно ми е че имайки предвид цената/функционалност Хамера не става за нищо. Но игнорирайки този факт и всички странични явления (войни, загинали и т.н., като с това не искам да омаловажа тези факти) какво е мнението ви за него.
                          Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

Ми че то и Хитлер си е правил рекламни филмчета,щастливи руси хора,ред,идилия!Пък то какво излезе! Това е силата на рекламата.Няма да ти снимат колко е зле я!

Коментар

А като махнеш това, и другото, и третото, и какво остава? Нищо. Германското копие на Т-34, Панцерваген "Пантера" е било с по-добри частни технически характеристики от оригинала. Кой е спечелил войната?
                              Като машина хъмвито не е и чак такъв боклук. Обаче рекламните забежки на алчният производител, желанието за ментарджийски печалби на заявителя, общото поведение на американското правителсво неизбежно докарват такава реакция. Лично аз не виждам защо да не стрелям по такава кочина. И като съм виждал празните хвалби и силуетите в произволен ракурс, честно казано нямам представа как да не улуча. Нито обучаваните новобранци. Противостоящата страна е чисто професионална, това са републиканските гвардейци на Садам Хусиен, и няма кво да се лъжем. Оттук натам - блондинки, които "за тръпката", авантюристи, побъркани от бедност заради лекарствата на умиращити си майки хлапета от опустелите села, лентяи.
                              Целувай колкото искаш дирята от колелата на тая колесница, тя си е просто измама. Прегледай историята на Рим, мързи ме да я преразказвам.

Коментар

И "непробиваемият" Панцер "Тигар" русите са го таковали изодзадзе! Няма съвършенни машини,непробиваема броня и неразбит мит!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X