Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход 7/100 възможен!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разход 7/100 възможен!

Ааа колеги, никакви връзки нема, даже го ненавиждам лукойлския бенз и си заредих напук на РоМския петрол, не че сигурно не са едни и същи ама я лъжа колицата че и сипвам по качествен и тя бягя ли бяга па си внушава. Иначе ми е 147 коньовата дето уж е по икономична от 128 коньовата.
    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Аааа не е уж, със сигурност е по-икономична!
      Аз моята 128 коньова, 4 степенен автоматик, без O/D, под 9,5 не мога я свали. Ма сигурно щото много ми тежи крака, постоянно е в кикдаун!?!?!?
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
        Аааа не е уж, със сигурност е по-икономична!
        Аз моята 128 коньова, 4 степенен автоматик, без O/D, под 9,5 не мога я свали. Ма сигурно щото много ми тежи крака, постоянно е в кикдаун!?!?!?
        Че нали моята е абсолютно същата 126 коня?! (и съм сигурен, че част от конете вече са умрели).
        То верно,като я подкарам със 140,разхода скача над 10/100.
        [I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
        [I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнение
          Ааа колеги, никакви връзки нема, даже го ненавиждам лукойлския бенз и си заредих напук на РоМския петрол, не че сигурно не са едни и същи ама я лъжа колицата че и сипвам по качествен и тя бягя ли бяга па си внушава. Иначе ми е 147 коньовата дето уж е по икономична от 128 коньовата.
          Е-е-е-е сега всичко се изясни,така по се приема инфото иначе имаше догадки,аде газ,че дойде гергьовден,а ако сте решили да паднете под 7,5л.на 100 км. ще Ви изстине агнето-весели празници на всички колеги ползващи това возило!
          имах и Toyota Rav 4 2006g.
          Mitsubishi Lancer 2008g.
          Honda CR-V 1998г.
          Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Колеги при определени условия всеки може да постигне разход под 8 на сто. Важното е когато караме без постоянно да мислим за разхода и засечем по голям пробег какъв ще е резултата. На мен за 10000 км. ми показа средно 10.5 на сто. CR-V 2009г. бензин. Разбира се всичко е строго индивидуално /голям малък град ; градско извънградско/

Коментар

Да Ви разкарам, малко из планината и ще угаснете всички, карам Дайхатцу Фероза, по пътя съм 7 на 100, но влеза ли по планинските пътеки- 15 -20 на 100. На форума е за офроуд, така ,че нямате място тук.
              Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

За извънградско не съм тествал още, но моята плътно държи 11,5 градско газ, което много приятно ме изненада (:
                Но аз я карам много кротко - самата кола не предразполага към ръчкане и екстремно каране. Надявам се скоро да видя на дълъг път колко разход ще даде.

Коментар

приятелю Беля, ако съм с лодката натоварена в ремаркето и закачена след ЦР-В то и съм за риба на язовира пак ли намам място във форума. Нека запазим добрия тон и да няма повече подобни изказвания. В този форум има много, ама много хора които не карат Дайхатсу фероза но имат много стойностни постове и мисля , че форумът има полза от тях, дори и ако нямат кола. Хайде със здраве на всички колеги от форума.
                  Honda CR-V I 2000 г.
                  0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Яко .... моята КОЛА и да я засичам и да не я засичам ... под 10/100 дизел извънградско не е горила.
                    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

тая тема е за форума на хонда )

иначе моя сивик с ремаркето и мотора отзад 8,1/100 газ )

хондите харчат малко ако се карат леко, това е факт!

Коментар

Че кой си кара Хондата леко?!?!?!
                        То още с паленето, първите думи на двг-то са "искам във vtec-а, искам във vtec-а"!
                        Ее, как да му откажеш!?!?!?!?! И каква икономия?!?!?!

Коментар

Вчера ходих с мойто ферхонде до Лакатник-София- Лакатник,през Своге по искърското дефиле,и провокиран от вас реших да замеря отново колко ще изгори И- резервоара-Пълня Фул на Лу-ола и бръм-само,че по този път повече от 60 не мож кара посмъртно,тук таме 75 -на места 20,ебати завойте,от гара Боф до Лакатник се заядохме с едно Г ласа на Мерцедес и и изхвърлих лагерите на мойта на 3-та предавка-5000,5500 оборота,е не му се дадох-това е около 10 км.На връщане лежерно,лекинко -учудих се разход 8,3 на 100км.Баси!Факт.Айде и бензиновите изпарения и налягане в резервоара,че с пристигането в София на същото Л-ол пълних,да е колко 8,5 или 8,8 ама в никакъв случай не е 9.Баси!Мойта е 128 катъра!
                          имах и Toyota Rav 4 2006g.
                          Mitsubishi Lancer 2008g.
                          Honda CR-V 1998г.
                          Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                            Че кой си кара Хондата леко?!?!?!
                            То още с паленето, първите думи на двг-то са "искам във vtec-а, искам във vtec-а"!
                            Ее, как да му откажеш!?!?!?!?! И каква икономия?!?!?!
                            незнам колега, аз хондата си я купих точно заради ниския разход! и едвали съм само аз така...(и половин америка)

Коментар

Това беше шегичка, а не заяждане.

Коментар

Първоначално публикуван от белята Преглед на мнение
                                Да Ви разкарам, малко из планината и ще угаснете всички, карам Дайхатцу Фероза, по пътя съм 7 на 100, но влеза ли по планинските пътеки- 15 -20 на 100. На форума е за офроуд, така ,че нямате място тук.
                                Хайде по-кротко с определянето кой имал място във форума! А, ако ще играем на елиминации, хич недей да бъдеш толкова уверен, че с Ферозата ще добуташ до финала ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X