Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Honda CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За Honda CR-V

УРА! Честито на всички нас. Поддържаме лека кола, караме джип!
    Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от Zmeio Преглед на мнение
      Колега, аз съм също за амортисьори за ЦРВ-2, и Монрото което намерих единствено беше около 250 лв. Сподели моля ако намериш нещо по евтино, а дори и за тези по 150 ще се радвам да кажеш. Прерових и ибей, същото е положението. Успех на теб и да споделяш
      Мина една година откакто смених моите (предни). Тогава се оказа, че тукашните от 145 лв. станаха на 250 лв., така, че ги поръчах в Турция.
      2 бр. за 160 $. - Монро, не помня модела. Ако искаш можеш да ги видиш в какво състояние са сега, след 25 000 км.
      ++359885252320
      Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Моето око е от най-простите, няма да разбера много от тях. Ти кажи дали си доволен. Ако дадеш и нишката как да ги поръчам от Турция, ще съм благодарен.

Коментар

Абе, то и аз не съм от разбиращите, но поне не са протекли все още. В сервиза на Хонда (Горубляне) казаха, че са малко твърди. Колкото до поръчка в Турция, обади ми се на 0885 25 23 20 - Драго. Мога да се обадя на моят познат за да проверя дали има в момента, и за промяна в цената.
          ++359885252320
          Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X