Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Honda CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За Honda CR-V

Колеги, трябва да сменям амортисъори на Хонда CR-V. Чудя се какви да купувам. Някои поръчвал ли е от Великобритания, чувам, че там частите са на по-добра цена ? Или може би проверена марка тука. Знам само, че Монро не е добра идея.
    ++359885252320
    Драго

Honda CR-V 3 gen.

До: За Honda CR-V

Аз бих си взел Киаба от Косер. Мисля, че са по стотина лева бройката.
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
      Аз бих си взел Киаба от Косер. Мисля, че са по стотина лева бройката.
      Благодаря за съвета, но не можах да свърша работа. За мойто CR-V в Косер няма. Прпуснах да уточня, че става дума за модела след 2002 година. Засега, вариантите са или поръчка в Бултрако срещу 450 лв. за брой или Монро х 145 лв. Обадих се на познат търговец на авточаси в Истанбул, той също предлага само Монро - 80 $.

/www.kanex.bg/bg/about - тук също нямат.

Ще съм благодарен за още идеи.
      ++359885252320
      Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Мислих, че говориш за първата генерация и затова казах около стотина лева. За втората генерация наистина е по-трудно и скъпо да се намерят, защото разделят модела за Европейския 2.0 литра и Американския пазар 2.4 литра.
        Vitara 2.0 V6
        Honda CRV (Gen 1)
        Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
        ВАЗ 2131

Коментар

Преди 5 дни се сдобих с Honda CR-V внесена от англия с десен волан автомат,с дата на първа регистрация май 2002г. и номер на двигателя който не се вижда добре но започва с N.
          Имам 2 въпроса.
          1.Защо Километража ми е до190 мили (което се равнява на 305 км/ч.)?Възможно ли е?
          2.Какво означава изобразения в горния ляв ъгъл на снимката знак, който свети в червено при работещ двигател?
          Прикачени файлове
          [I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
          [I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]

Коментар

Всъщност номера на двигателя започва с В20В.

Коментар

Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнение
              Преди 5 дни се сдобих с Honda CR-V внесена от англия с десен волан автомат,с дата на първа регистрация май 2002г. и номер на двигателя който не се вижда добре но започва с N.
              Имам 2 въпроса.
              1.Защо Километража ми е до190 мили (което се равнява на 305 км/ч.)?Възможно ли е?
              2.Какво означава изобразения в горния ляв ъгъл на снимката знак, който свети в червено при работещ двигател?
              за километража скоро видях същият,колата автоматик ли е...ако е така смятам че това са километри...а колкото до лампата на таблото...при мен там е имобилайзерът..на тази която видях също светеше тази крушка...съветът ми е да я закачиш на компютър,там всичко ще си покаже

Коментар

Километражът е в мили,но той слабо ме интересува.Вдигнах 100 мили и спря да ускорява.Явно никога няма да мога да го "напълня".Не е имобилайзера-нямам проблем с него.Проблемът е че този светещ индикатор ме дразни.Макар че двигателя работи перфектно,очаквам в бъдеще да имам проблем,и се опитвам да разбера къде е, за да го отстраня своевременно.Моля ако някой има представа или въобше има някаква идея да пише.

Коментар

Колега, аз съм също за амортисьори за ЦРВ-2, и Монрото което намерих единствено беше около 250 лв. Сподели моля ако намериш нещо по евтино, а дори и за тези по 150 ще се радвам да кажеш. Прерових и ибей, същото е положението. Успех на теб и да споделяш

Коментар

Катализатор. Прегрял или повреден.
                    Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнение
                      Километражът е в мили,но той слабо ме интересува.Вдигнах 100 мили и спря да ускорява.Явно никога няма да мога да го "напълня".Не е имобилайзера-нямам проблем с него.Проблемът е че този светещ индикатор ме дразни.Макар че двигателя работи перфектно,очаквам в бъдеще да имам проблем,и се опитвам да разбера къде е, за да го отстраня своевременно.Моля ако някой има представа или въобше има някаква идея да пише.
                      Извинете за спама , но трябва да усещаш като вдигнеш да кажем 60 дали са мили или км/час ?!
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      08седем9010З60
                      MAKE RALLY NOT WAR
                      Confidence in Motion

Коментар

Извниявам се за оффа,но като гледам колко питания,свърани с Хонда има е вече време да има и такъв раздел.

Коментар

Катализатор. Прегрял или повреден.
                          Да но този индикатор свети още при запалването на колата когато е още студена.И даже като загрее,за известно време (2-3 сек) изгасва.

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
                            Извниявам се за оффа,но като гледам колко питания,свърани с Хонда има е вече време да има и такъв раздел.
                            +1
                            Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнение
                              +1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X