Колеги, трябва да сменям амортисъори на Хонда CR-V. Чудя се какви да купувам. Някои поръчвал ли е от Великобритания, чувам, че там частите са на по-добра цена ? Или може би проверена марка тука. Знам само, че Монро не е добра идея.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За Honda CR-V
Свий
X
-
До: За Honda CR-V
Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнениеАз бих си взел Киаба от Косер. Мисля, че са по стотина лева бройката.
/www.kanex.bg/bg/about - тук също нямат.
Ще съм благодарен за още идеи.++359885252320
Драго
Honda CR-V 3 gen.
Коментар
-
Мислих, че говориш за първата генерация и затова казах около стотина лева. За втората генерация наистина е по-трудно и скъпо да се намерят, защото разделят модела за Европейския 2.0 литра и Американския пазар 2.4 литра.Vitara 2.0 V6
Honda CRV (Gen 1)
Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
ВАЗ 2131
Коментар
-
Преди 5 дни се сдобих с Honda CR-V внесена от англия с десен волан автомат,с дата на първа регистрация май 2002г. и номер на двигателя който не се вижда добре но започва с N.
Имам 2 въпроса.
1.Защо Километража ми е до190 мили (което се равнява на 305 км/ч.)?Възможно ли е?
2.Какво означава изобразения в горния ляв ъгъл на снимката знак, който свети в червено при работещ двигател?[I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
[I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеПреди 5 дни се сдобих с Honda CR-V внесена от англия с десен волан автомат,с дата на първа регистрация май 2002г. и номер на двигателя който не се вижда добре но започва с N.
Имам 2 въпроса.
1.Защо Километража ми е до190 мили (което се равнява на 305 км/ч.)?Възможно ли е?
2.Какво означава изобразения в горния ляв ъгъл на снимката знак, който свети в червено при работещ двигател?
Коментар
-
Километражът е в мили,но той слабо ме интересува.Вдигнах 100 мили и спря да ускорява.Явно никога няма да мога да го "напълня".Не е имобилайзера-нямам проблем с него.Проблемът е че този светещ индикатор ме дразни.Макар че двигателя работи перфектно,очаквам в бъдеще да имам проблем,и се опитвам да разбера къде е, за да го отстраня своевременно.Моля ако някой има представа или въобше има някаква идея да пише.[I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
Коментар
-
Колега, аз съм също за амортисьори за ЦРВ-2, и Монрото което намерих единствено беше около 250 лв. Сподели моля ако намериш нещо по евтино, а дори и за тези по 150 ще се радвам да кажеш. Прерових и ибей, същото е положението. Успех на теб и да споделяш
Коментар
-
Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнениеКилометражът е в мили,но той слабо ме интересува.Вдигнах 100 мили и спря да ускорява.Явно никога няма да мога да го "напълня".Не е имобилайзера-нямам проблем с него.Проблемът е че този светещ индикатор ме дразни.Макар че двигателя работи перфектно,очаквам в бъдеще да имам проблем,и се опитвам да разбера къде е, за да го отстраня своевременно.Моля ако някой има представа или въобше има някаква идея да пише.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Катализатор. Прегрял или повреден.[I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнениеИзвниявам се за оффа,но като гледам колко питания,свърани с Хонда има е вече време да има и такъв раздел.Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"
Коментар
-
Първоначално публикуван от bg2001 Преглед на мнениеИзвниявам се за оффа,но като гледам колко питания,свърани с Хонда има е вече време да има и такъв раздел.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар