Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хонда hrv?Здрав ли е,+ и -.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хонда hrv?Здрав ли е,+ и -.

Първоначално публикуван от rosko1306 Преглед на мнение
    Привет!
    Попрочетох теми и тук, и в други форуми; поразгледах няколко екземпляра тук в Сф... Жената я хареса (да и се ненадяваш).... Само не можах да намеря service manual за модела. Работата е почти сигурна, но ми се ще да съм напълно наясно с какво се захващам.
    Предварително благодаря!
    Ето ти линкче http://manualmadness.com/honda-hr-v-...repair-manual/
    Отдолу има парола което е: manualmadness.com
    Разархивираш го и му даваш там setup (инсталация)
    Като приключи и решиш да го стартираш, ще ти изпише че иска CD (диск) даваш му cancel и то продължава, след това горе в ляво file отваряш в папката има един файл HHRVE и си тръгва
    Досадното е че трябва всеки път по този начин да се стартира, но си има търсачка .... абе всичко, на английски разбира се.
    Успех
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Не можах да се оправя с това чудо.... от 3 места го тегля, на 3 различни компа - и пак не мога да се оправя.....

Коментар

с руския оправяш ли се? ако, да, ето

линк 1

линк 2

Коментар

Английски, руски и немски (не баш технически немски) - няма проблем. Само с новите технологии - компютърни - така и не се оправих.... Ей сега почвам да го боря, в интерес на истината - от моделите и колите, които разглеждам - да не споменавам, да не става дразга - само с Хондата ударих на камък за мануал.... Да видим братята руси....

Коментар

някой сменял ли е топката на скоростите, да каже как се вади?
            Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Първоначално публикуван от rosko1306 Преглед на мнение
              Привет!
              Попрочетох теми и тук, и в други форуми; поразгледах няколко екземпляра тук в Сф... Жената я хареса (да и се ненадяваш).... Само не можах да намеря service manual за модела. Работата е почти сигурна, но ми се ще да съм напълно наясно с какво се захващам.
              Предварително благодаря!
              Ще опитам тогава да пиша по-бавно

Примерно от тук http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/HR-V/

Теглиш файла.
              Разархивираш го (не вярвам да не знаеш как става това )
              След това в папката която си разархивирал влизаш и намираш setup файлчето, и го стартираш.
              Съответно чакаш да се инсталира, като свърши стартираш и излиза съобщение/прозорец със следния текст: device error по-надолу please insert the honda ESM CD in to the drive E:\
              Даваш му cancel
              Излиза това

Горе в ъгъла има file >> open

Тук вече трябва да си намериш пътя до папката, в случая при мен е на D: вижда се на картинката отдолу

Като посочиш пътя, стигаш до файла с име HHRVE, който програмата искаше в началото.

Посочваш го/маркираш го и му даваш open
              След което ще видиш това

Това е Има раздели, има и търсене, горе иконката с бинокъла.

Примерно:

Понеже със спирачките сме се хванали, ето какво излиза на brakes

Доста удобно е направено, стига да знаеш какво търсиш
              Имам и руското което е посочено по-горе, ама "прелистваш" една камара страници, пък не може да помниш кое къде и на коя страница се намира.

Успех, аз по-нагледно от това не мога
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

За съжаление се оказва, че програмката не върви на Виста, но едва ли ще си смена ОС заради нея.

Коментар

От 3 години 10 месеца и 115000 щастливи км карам такава на газ и ще я сменя само за нова Хонда, за нищо друго.

Коментар

Първоначално публикуван от jbs Преглед на мнение
                    От 3 години 10 месеца и 115000 щастливи км карам такава на газ и ще я сменя само за нова Хонда, за нищо друго.
                    Здравей колега, можеш ли да ми кажеш каква газова уредба да търся за моето хонде и колко ти гори на газ?

Коментар

аз съм с ГИ Ланди - 1100 лв с бутилка на резервната гума. В Бургас градско гори 10-11, извън града пада на 8,5. Моята е 105коня 4х4, 3 врати.
                      Honda HR-V 4WD D16W1

Коментар

Моята хонда я карам с газов инжекцион Тамона, сложих го март месец - оттогава й навъртях около 13 000 км - никакви ядове и проблеми, само сипвам, излезе ми 1000 лв с тороидална бутилка. Колата е 124 к.с., 4х4, 5 врати, а разхода - софийско градско - 11-12, извънградско - 9-10.

Коментар

От: До: Хонда hrv?Здрав ли е,+ и -.

Ти намери с кво да го сравниш то витарата страшен джип,поне на хондата се въртят 4те колела а не на някви кръстове

Коментар

То на всяка кола се въртят четирите колела ... ама на асфалта!
                            Когато буксува, на Хонда се въртят едно предно и едно задно, на кръст, по диагонал, в кръг, едно след друго ... както щеш
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

От: До: Хонда hrv?Здрав ли е,+ и -.

Първоначално публикуван от martineli1883 Преглед на мнение
                              Ти намери с кво да го сравниш то витарата страшен джип,поне на хондата се въртят 4те колела а не на някви кръстове
                              Кой?!? Аз ли??????

Коментар

Имам HR-V 5 врати 124 к.с. от почти една година с газов инжикцион ловато 13/100 градско зимата 8-9/100 извънградско. Почти всяка събота и неделя съм някъде по риби и количката ме слуша. Нещата които не ми харесват са, че е много шумна. При 150 км/час оборотите са 5000 - шума в купето е смазващ. Евтина за поддръжка, да се внимава с маслото, че обича да харчи (повечето харвита имат този проблем). Вози като лагерна количка. Сменял съм биалетка 25-30 лева по спомен ...
                                Като цяло безпроблемен автомобил. Щях да забравя обслужването масла, филтри, ремък ролка беше някъде около 150 с труда. Най-големия разход май ще дойдат гумите, като се има предвид, че може да се намери цял двигател за около 1000 лв

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X