От: Хонда hrv?Здрав ли е,+ и -.
За газта и Хонда - има хора които не си четат книжките. На почти всички двигатели на тази марка е предписан реглаж на клапани на 40 000км. Когато не се направи овреме клапаните постепенно спират да затварят докрай и става белята. И за да не си помисли някой че говоря наизуст - карам Хонди от 1994г. насам и всичките с обикновена газова уредба. До сега клапани не съм сменял.
За газта и Хонда - има хора които не си четат книжките. На почти всички двигатели на тази марка е предписан реглаж на клапани на 40 000км. Когато не се направи овреме клапаните постепенно спират да затварят докрай и става белята. И за да не си помисли някой че говоря наизуст - карам Хонди от 1994г. насам и всичките с обикновена газова уредба. До сега клапани не съм сменял.
Мисля, че това е джипа(макар за някои да не е никакъв), който ще си взема! Благодаря много за всички колеги, включили се в дискусията за hr-v. Единствено не бях сигурен преди дали може да се сложи газ, но сега виждам, че е възможно! За ежедневна употреба и за месец газене в не много голям сняг, мисля че няма нужда да се скача на скъпи, неикономични и тежки джипове! Още повече, днес покарах пробно 2 хонди и съм меко казано очарован от возията в сравнение с истински джип!!! Ако някой спомене и колко харчи зимата, градско на газ, и как вървят цените с монтаж на газови уредби, картинката ще е абсолютно завършена!!! Благодаря още веднъж на колегите и на модераторите на този полезен сайт!!!
Коментар