Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Honda SRV 2009 140 к.с. Като за жена - ясни, конкретни, без съкращения ;-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за Honda SRV 2009 140 к.с. Като за жена - ясни, конкретни, без съкращения

То е ясно, че Бултрако режат глави! На мене обаче повече ми е интересно дали всичките тези работи са били за смяна, изключвам консумативите. Аз съм сигурен, че и на чисто нова кола да влезе в бултрако ще и намерят веднага 5-6 работи за смяна Колега, правеше ли ти проблеми съединителя, видя ли да има някакви течове, че ги сменя тези лагери и семеринги? Интересно ми е, че на под 10 годишна кола се налагат да се сменят тези неща. Моята е 12 годишна и си е с оригиналното окачване и съединител и всичко е ок. Чудя дали е вярно това, че по-новите коли са по-кекави, явно има нещо вярно
    HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

От: Мнения за Honda SRV 2009 140 к.с. Като за жена - ясни, конкретни, без съкращения

За съжаление и двете ти съмнения имат почва да са ... верни!
      Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Привет! Преди десетина минути пуснах едно дълго обяснение по няколко въпроса, но явно имаше проблем в публикуването му за това ще бъда много кратък.Семеринга на ск. кутия и кол вал омасляваше сериозно и след смяната му спря, същото беше и със семеринг на полуоска по късно.Маншоните на амортисьорите бяха скъсани.Съединителят ми е много здрав, но използвах случая и смених лагера, без да е имало сериозна наложителна причина.Тези неща никой не ме е карал да ги правя,то беше ясно и наложително при всеки човек със долу горе добра техническа култура Проби ми маркуча за високо налягане на хидравликата,на 4 места ,но друг път ще напиша как спасих положението и се прибрах шофирайки през 30 км планински терен и след това от Своге до София. Поздрави,Владо!

Коментар

По темата и зададените въпроси е написано доста, не изчетох всичко. На тема Хонда СР-В (генерациии 2 и 3, от 2002 до 2011 година - имаме ги в семейството) мога доста да говоря но не и да пиша, нещо ми е изморено. Ако искате обадете ми се, ще ви споделя доста за автомобила.
          тел. 0885 25 23 20 - Драгомир
          ++359885252320
          Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Взимайте , няма да съжалявате.търсете автомобил на по-малко истински км .наблюденията са ми от два лични такива и на един приятел , нашите са купувани нови, неговата от италия. Най-доброто е дизел автомат моята е такава но за тези пари няма да намерите. Колите са безпроблемни за момента едната стана на 100х.км и седем години а моята е на5г и 75000км, досега само масло и гуми.
            Grand Vitara 2005g- за работа
            Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
            Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X