Здравейте
След близо четири месеца да я покажа пак с малко подобрения от оптичен и светлинен характер.Пет джанти от Мазда за петте зимни гуми и четири таса Хонда,калъф за резервната гума ушит от тъщата,ветробрани JDM от ЦРВ английско,стикери на червения форум на Хонда.Вътре освен новите плафони с лед светлини на задните колонки сложих и две в багажника и с тези на вратите и на ел пакета за страничните стъкла приключвам със светлинните подобрения навсякъде съм ЛЕД,освен може би един би ксенон но по нататък ще видим.Руски борд компютър Мултитроникс който все още не мога да калибрирам за да показва вярно това което искам.
Ей това с лампичката на копчетата за стъклата е много хитро. Как го направи дай малко инфо може и на личен, че и мен ме дразни вечер като ги карам на усет
Здравейте
Ел пакета на стъклата е направен като се махне една гумичка която е при копчетата и се сложат три диода от диодна лента на горните копчета и три на долните.Лентата купих от М..ю Бр.....ж беше пет метра и с нея направих осветлението под вратите.
За повечето неща идеи съм взел от руският форум на ЦРВ и едно приятелче специалист ги монтира.
Към колегата който ме пита за касетофона( мултимедията ) ми то само касетофон няма.Колата я купих със нея някаква китайска марка ще е ,има сиди,флашка радио,навигация,микро карта,блутуут , връзка с айпад,телевизия,на буксата за вход имаше и цифрова телевизия с декодер но той нещо се развали и сега нямам телевизия в колата което не голяма загуба.Навигацията е на IGO и си беше качена,пробвах да сложа флашка с повече музика около 4 GB но трудно я четеше и почваше все отначало и си презаписах по малко музика
Здравейте
Щях да допълня,че на 26,02,2015 ми смениха масло,въздушен ,маслен и на климатика филтри ,смених ремък на динамото и ми направиха реглаж на клапаните.
Коментар