Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вече и аз с Хонда ЦРВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вече и аз с Хонда ЦРВ

Здравейте
    От два дена вече и в моето семейство има Хонда ЦРВ.След като ми блъснаха предната кола и без много четене и мислене каква да е колата жената рече и отсече искам джипче Хонда.Малко разглеждане на обяви в интернет и попаднахме на тази от хонда форума.Засега всичко е наред по късно ще си задам някой въпроси.
    Прикачени файлове
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

От: Вече и аз с Хонда ЦРВ

Честито!
    Мисля ,че тази е от Варна - ако не ме лъже паметта. В началото на годината, първоначално човека и търсеше висока цена , после я коригира леко - не знам как си я спазарил, но дано си заслужава парите и да излезе читава.
    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Честито и със здраве. Много безаварийни километри и само да те радва и слуша.

Коментар

Честито! С какъв двигател е Хондата
        First Man, then Machine!
        Lada Niva
        Honda XR 400

Коментар

Здравейте
          Да колата е от Варна и я пазарих за малко под 7000 лв.двигателя е 128 кс 2000 куб.см.
          Обаче имам един първи въпрос относно централното заключване.Всичко е добре отключва и заключва но ме предупредиха,че когато е изваден ключа след около 20-30 секунди колата се заключва сама това за всички ли важи или има нещо повредено.
          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Това би трябвало да е функция на алармата,която се програмира.Това е за да не си забравиш колата отключена.Ако те дразни иди при някой,който поставя аларми да ти я изключи.
            0884 987 137
            В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Първо - Честито колега и хиляди безаварийни!
              Второ - функцията е към алармата и е програмируема, трябва само да си определиш модела, изтегляш си от нета ръководството и си готов.
              Функцията "защитно активиране" е добър вариант но неприятното е че може да си забравиш ключовете вътре!
              Поради тази причина аз съм и забранил да заключва вратите а само да се самоактивира.
              Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                Здравейте
                Да колата е от Варна и я пазарих за малко под 7000 лв.двигателя е 128 кс 2000 куб.см.
                Обаче имам един първи въпрос относно централното заключване.Всичко е добре отключва и заключва но ме предупредиха,че когато е изваден ключа след около 20-30 секунди колата се заключва сама това за всички ли важи или има нещо повредено.
                Честито, но това с алтернатива ще движи ли!?
                Последно редактирано от smng0303; 13-10-14, 11:57. Причина: м-олио пауър

Коментар

Честито, Косьо, и безаварийно...
                  Немска кола, после японски джип - ще споделяш впечатленията.

Коментар

Здравейте
                    Благодаря за пожеланията тука алтернативата е газта от бензиностанцията(с газов инжекцион е)за сега каналът за олиото май ще го ползва един колега имам към 70 литра.Последните 7 год. бях на дизел като последната ми кола на бензин(газ) беше една Лада 1500s.Вени нали и ти си така Мерцедес и Паджеро.
                    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Бравос!Добър избор и правилна насоченост.Не от джамбазин.Честито!
                      Любопитно ми е колегата оти се е отказал от таквуз убав хавтомобил.Да не си е взел втора генерация
                      имах и Toyota Rav 4 2006g.
                      Mitsubishi Lancer 2008g.
                      Honda CR-V 1998г.
                      Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Здравейте
                        Вчера минах около 600 км и сякаш ще ми липсва автопилота от Мерцедеса но и тук не се изморих,нали съм полупрофисионалист.
                        Един въпрос за задна чистачка и за пръскалките на фаровете всичката течност на едно място ли е и кога се включват пръскалките на фаровете.Предишният собственик и той е регистриран май тук си търсеше седем местен ван.
                        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Косьо, ами свали си темпомата от Бенца и си го сложи на новата придобивка..
                          Тоя е универсален, и може да се сложи на всякаква кола - ръчка, автомат..
                          Лошото е, че универсалното му управление го подарих на някой, и ще трябва да измислиш нещо, което замества лостчето при бенца..
                          Инак - работа за час - два, максимум.

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                            Здравейте
                            Един въпрос за задна чистачка и за пръскалките на фаровете всичката течност на едно място ли е и кога се включват пръскалките на фаровете.
                            Да казанчето е едно но са 3 помпи.
                            Пръскалките за фаровите някой колеги казват, че пръскат само при светнати фарове докато моите пръскат без значение дали светят или не фаровете.

Коментар

Здравейте Колеги
                              Трябват ми четири железни джанти за зимните гуми но освен от Хонда от какви други марки стават за ЦРВ 15 цола 5*114,3 гледам Мазда, Фрилендър,Тойота имат подобен размер. Сигурно има писано по темата но не можах да намеря
                              ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X