Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заден номер едно на ум!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заден номер едно на ум!

Такаааа днес сагата вече е към своя край :
    След ходене до КАТ Шумен, обаждане до РПУ Велико Търново ( разясняване какво са ми казали от КАТ) после обаждане до РПУ Омуртаг (там също разясняване), след 10-тина минути получих обаждане, че всичко е задействано и до 1-2 дена ще бъде свален от издирване номера и да си карам спокойно колата със старите номера

Коментар

Преди години бях в същия филм, отидох за помощ в градската полиция/КАТ, они като ме нападноа като почанаа едни заплахи за вземане на книжка за спиране от движение стреснах се на злобата им теглих им една майна и добре, че бе един полицай малко по-от високо тук от форума да ми даде рамо и да мога да ида да си карам докато намеря номера из горите, намерих го свален от едни яки трънаци ама редовите полицаи направо ме изядоха при опит да поискам помощ и съдействие , след това така здраво го захванах номера, че лебедка можеше да сложа на него и пак щеше да държи
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
        Нито да разпробиеш номера и да му сложиш як винт (или от онези котешките очи като на времето ), нито да го оставиш така...
        Що да не го хванеш с допълнителни нитове ? Аз на всички коли искам да се направи това. Те го правеха и в самия КАТ като "допълнителна екстра" при поставянето на номера срещу "к`вот почерпиш" (~ 2 лв.) Но-о-о-о и те не помагат. След едно бодро газене у ряката при дядо Владо, кебапчене, лаф-моабет, тържествено се качвам на "Либито", махвам за довиждане на компанията, отпрашвам и почва да ми звъни телефонът... Кой пък к`во ми звъни у събота следобед, бе, мам.... , вдигам и чувам: "Боголюбе, връщай се да ти търсим задния номер..." Сега е хванат от дядо Владо с нитове с глави като монети от 1 лв.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
          Нали има едни, които правят номера с имена и си ги слагат по камионите, не може ли да си направиш един такъв и да си го сложиш. Това все пак е една табела, да не е банкнота или бандерол, по европата ги правят ключарите .
          Mда ама ако някой ти намери старата табела толко пакости може да ти направи, че после ще има да обясняваш, че нямаш сестра...
          Иначе и аз го гледах филма с липсващия номер преди месец и малко, но при мен беше "асистирано" изгубване така да се каже... Наложи се да вдая нови табели, след като от РПУ ми беше издадена бележка, че номера е изчезнал. Десетина дни се чака за бележката, иначе мастафа си е като за пререгистриране - нови табели и талони ~ 80 лева и половин ден пред гишетата...

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
            Mда ама ако някой ти намери старата табела толко пакости може да ти направи, че после ще има да обясняваш, че нямаш сестра...
            Иначе и аз го гледах филма с липсващия номер преди месец и малко, но при мен беше "асистирано" изгубване така да се каже... Наложи се да вдая нови табели, след като от РПУ ми беше издадена бележка, че номера е изчезнал. Десетина дни се чака за бележката, иначе мастафа си е като за пререгистриране - нови табели и талони ~ 80 лева и половин ден пред гишетата...
            Точно за това отидох веднага в РПУ Велико Търново да подам сигнал.
            От там ми казаха, че подам ли сигнал край с тия номера т.к. по член еди кой си алинея еди кояси дори да го намеря тоя номер вече немога да го ползвам, НО днес човека от КАТ ми обясни, че когато загубен номер ми е върнат от орган на реда и е непокътнат мога да си го монтирам и стига да накарам РПУ-то което ми го е върнало да съобщи на РПУ-то в което съм подал сигнал да прекрати издирването.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X