Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заден номер едно на ум!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заден номер едно на ум!

Здравей те.
    Сега ще ви запозная с какъв проблем се сблъсках тия дни да имате едно на ум и вие.
    Та значи: Тръгвам от Шумен за Велико Търново в петък в най големия дъжд. Понеже бързах не съм се влачил и на места имаше цели гьолове и като преминавах през тях усещах как се включва задното. До тук всичко добре НО на Лукой-ла след с.Добри дял ме настига една патрулка и ми свирка да отбия.
    Идва ония чичко при мен и ме пита " Извинявайте къде ви е задния регистрационен номер?"
    Слизам и какво да видя целия номер барабар с носача го няма, останал само задния носач на който са лампите и той даже на половина виси от вън на кабелите.
    Като се загледах то зад номера няма никаква ламарина или нещо друго а дупка директно гледаща към задна лява гума. Явно при някое приминаване през локвите е станало такова налягане на изпръсканата вода че е отнесло номера барабар с носача който се държи с някакви пластмасови нитчета към задния носач, които при мен бяха направо отрязани.
    Добре, че има и съвестни колеги защото днес ми се обадиха от РПУ Омуртаг да ида да си взема номера някой го намерил и го предал там.
    Та тая събота и неделя ще свалям бронята и ще модифицирам някаква ламарина зад номера да нямам повече такива ядове.

От: Заден номер едно на ум!

дано не са те глобили...
    имах подобен случай на лизингов автомобил със Софийска регистрация... познай как се ходи до София без заден номер за пререгистрация... и колко струваше...
    каското не го покри, макар и да вдигнах шум до небесата...
    случката беше покрай баловете... децата са станали мъже изведнъж...

Коментар

Не не ме глобиха само се усмихнаха и си тръгнаха хората наистина евала излязоха хора . Явно от физиономиите които направихме със жената разбраха, че не сме знаели но наистина евала защото като спрях в търново и се обадих в РПУ-то чак се учудиха как не са ме глобили

Коментар

Нали има едни, които правят номера с имена и си ги слагат по камионите, не може ли да си направиш един такъв и да си го сложиш. Това все пак е една табела, да не е банкнота или бандерол, по европата ги правят ключарите .
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Травелинг полицая във Велико Търново ми каза даже и да не си помислям да си го "рисувам" понеже ако карам без номер само акт могат да ми напишат НО ако си го нарисувам могат директно да ме арестуват за подправяне.
          Тия по камионите си ги слагат по предния джам а не на мястото на другия.

Коментар

Как ги карате тия коли бе хора ... Джигити!

Майтапа настрани, но по-добре споделен опит отколкото такъв, придобит на собствен гръб!
            Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Той как ще разбере, че е рисуван ? Е да ако му занесат още един, както е станало
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                Нали има едни, които правят номера с имена и си ги слагат по камионите, не може ли да си направиш един такъв и да си го сложиш. Това все пак е една табела, да не е банкнота или бандерол, по европата ги правят ключарите .
                - напротив, у БугарсЦко номера има 1001 защити от сорта на водни знакове, някакви светлоотразителни агенти, и други щуротии. При това като оставим нита, който е под номер и е занитен за задния номер.
                - Естествено "тъпите" европейци си ги печатат както си поискат. В Англия номера е залепен с двойнозалепваща лента и е обикновен ламиниран картон зад парче плексиглас.
                - в Америк пък може да ти напишат каквото искаш на номера и той си е ТВОЯ ЛИЧНА собственост. Тук връщаш старите табели и взимаш нови за срещу 60лв. Нищо че от старите ще направят други за нищо пари ама ...

Коментар

Тзочо това ми беше идеята с тая тема да вземат мерки колегите да не попаднат в моята ситуация
                  Стоянов моя номер беше изхвърчал барабар със тоя прословут нит. Даже полицая в Омуртаг като огледа табелата с носача каза " ама той тоя нит нищо не държи понеже е хванат за пластмаса"

Коментар

Естествено, че нищо не държи, на коя кола плътно зад бронята има ламарина? Еко ти е дерт нита му изпили пъпката, така че да останат няколко милиметра до главата, избиваш остатъка от пирона и разпробиваш отвора на 2.5мм, после нарязваш резба М3 и си го хващаш с болтче от задната страна.
                    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Като вземах колата си помислих, че задния ми номер ще падне някъде... Точно където бе бит нита, в задната врата имаше специално направен канал
                      Та нита не държи абсолютно нищо - дори пластмасовия държач имаше прорез там...
                      И номера се държи на честна дума.. Да, пластмасовия държач е хванат с два здрави винта, но практически само пластмасата държи номера...
                      Нито да разпробиеш номера и да му сложиш як винт (или от онези котешките очи като на времето ), нито да го оставиш така...
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Имах един опел,4-5 го боядисвах беше металик после жълт ,после червен ,пак металик,един спря с 4 промила отзад та и капака със сив металик боядисвах ,колко пъти съм го местил тоя нит
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                        Анатолий Пейчинов o8875о9815
                        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от koko__2002 Преглед на мнение
                          Здравей те.
                          Сега ще ви запозная с какъв проблем се сблъсках тия дни да имате едно на ум и вие.
                          Та значи: Тръгвам от Шумен за Велико Търново в петък в най големия дъжд. Понеже бързах не съм се влачил и на места имаше цели гьолове и като преминавах през тях усещах как се включва задното. До тук всичко добре НО на Лукой-ла след с.Добри дял ме настига една патрулка и ми свирка да отбия.
                          Идва ония чичко при мен и ме пита " Извинявайте къде ви е задния регистрационен номер?"
                          Слизам и какво да видя целия номер барабар с носача го няма, останал само задния носач на който са лампите и той даже на половина виси от вън на кабелите.
                          Като се загледах то зад номера няма никаква ламарина или нещо друго а дупка директно гледаща към задна лява гума. Явно при някое приминаване през локвите е станало такова налягане на изпръсканата вода че е отнесло номера барабар с носача който се държи с някакви пластмасови нитчета към задния носач, които при мен бяха направо отрязани.
                          Добре, че има и съвестни колеги защото днес ми се обадиха от РПУ Омуртаг да ида да си взема номера някой го намерил и го предал там.
                          Та тая събота и неделя ще свалям бронята и ще модифицирам някаква ламарина зад номера да нямам повече такива ядове.
                          Извиняваяте за спама , но не се стърпях Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1027.jpg
Прегледи:2
Размер:247.7 КБ
ID:5591810 по-важното е да го намериш
                          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Хващайте ги с по две видии здраво в краищата, щото като си загубиш номера не издават дубликат а се налага пререгистриране на колата - 70 лв. Аз си загубих така предния в едно наводнение той пък е хванат още по майтапчийски дори и нит няма
                            088455338две
                            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                            Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение

koko__2002
                              Травелинг полицая във Велико Търново ми каза даже и да не си помислям да си го "рисувам" понеже ако карам без номер само акт могат да ми напишат НО ако си го нарисувам могат директно да ме арестуват за подправяне.
                              Тия по камионите си ги слагат по предния джам а не на мястото на другия.

Има член в НК триста трийсет и някой беше /точно преди членовете за незаконно оръжие/.
                              Който кара с регистрационни табели предназначени за друго МПС се наказва със затвор мисля, че беше до две години.
                              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X