Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кандидат Хондажия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кандидат Хондажия

Първоначално публикуван от qvor4o4 Преглед на мнение
    Благодаря за съветите. Оглеждам се, но не намирам това което искам. Гледам бая от обявите са от Враца и региона, а там ме е страх да не ме изработят джамбазите, че такава слава им се носи.Някой ако знае нещо читаво да казва.
    От Враца дето гарга не каца ньдей зима нищо.Там от три коли е сглобена една.Виж Дупъница си е друго нещо-от две сглабят една,ама има и читави екземпляри.Няправи си една екскурзия няма да ти навреди.
    Виж колегата от Провадия си взе от Дупъница и даже колата го докарала до Провадия в предвите теми.Та така!Успех!
    имах и Toyota Rav 4 2006g.
    Mitsubishi Lancer 2008g.
    Honda CR-V 1998г.
    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Благодаря за съвета. И на мен не ми се ходи във Враца. Всеки ден проверявам обявите, все нещо ще си харесам.

Коментар

Здравейте. Живот и здраве мисля в понеделник да отида до Дупница, като преди това мина през с. Труд до Пловдив. Ако е рекъл Господ ще си намеря някое цр-в.

Коментар

Здравейте. Живот и здраве мисля в понеделник да отида до Дупница, като преди това мина през с. Труд до Пловдив. Ако е рекъл Господ ще си намеря някое цр-в.
          Яворчо,баце много внимавай в Труд Пловдив-там също има читави колички,но повечето са прекупени от Дупница на цена "+""-"200лв.горница и едно,че ще я вземеш по скъпа от първоизточника Дупъница другото най -лошото там автомобилите са много заседяли,ели джипките.В този край пазаруват и вървят евтините с десен волан.Там виждам ЦР-В които стоят от миналата година,а едно с още няколко автомобила ги взеха февруари месец от Дупница и още си стоят там.В никакъв случай не правя реклама на Дупница и там са повечето лайна-но оборота там е по-голям и вероятността да попаднеш на нещо префасонирано и подготвено по български за продан е по малък,докато в Труд имат цялото време на света и си правят каквото си искат.Само инфо.
          Mitsubishi Lancer 2008g.
          Honda CR-V 1998г.

Коментар

Благодаря за съвета. Значи направо ще си мина покрай София, хем ще ми е по къс пътя. Утре отивам за два дена на гости във Варна и между другото ще ударя едно око и на тамошните автокъщи, макар че предното лято мой приятел го измамиха там в една къща.

Коментар

И аз като теб в началото на тази година обиколих почти цяла България докато си намеря сравнително запазено цр-в и го намерих в Горубляне. По мои наблюдения и там също има по-голям оборот на автомобили, но има и такива дето се продават от бая време и само им се подновяват обявите и се пускат с нови снимки. Преди това около Пловдив , по-конкретно карловското шосе (или дето му викаш към село Труд) видях само мъртъвци и някои от тях с монтирана обикновена газова. Не те съветвам да вземаш такава, дори да ти се вижда изгодна, вярвай - ще влезеш в бая дълъг филм с неизвесте край. А, и друго - като цени най-изгодно е Горубляне, Дупница и Враца, но Павлето ти е писал защо да не се застояваш във Враца. Не че в другите е цветя и рози, ама поне има по-интензивен оборот на колите там. Пиши на лс ако искаш да ти дам координатите на автокъщата, от която взех моят дарак, че гледам у мобилето няколко обяви за ц-рв - та там, дето си струва да се видят. Айде успех с колата.

Коментар

Колеги, днеска ходих до Дупница и Горубляне, но се върнах без кола. Какво може да ми кажете за ГИ БСМ. Карах една с такъв инжекцион и собственика ме убеждаваше, че е много хубав.

Коментар

Колеги, днеска ходих до Дупница и Горубляне, но се върнах без кола. Какво може да ми кажете за ГИ БСМ. Карах една с такъв инжекцион и собственика ме убеждаваше, че е много хубав.
                  Бегай далече от кола с монтирано ГИ-не знаеш какъв мърльо я е карал и като е толкова хубава защо я продава-защото и е скъсал гъза от мърльовщина и сега прави проблем и трябва да я продаде,че не му се дават 2000 бона за оправяне.Бягай от такива тарикати.
                  п.п.Като си у форума оти не използва опцията обади се на приятел и да огледаме нещо в Горубляне.Между Горубляне и Дупница има споразумение и си менкат колите-автовоза от Дупница в петък ги стоварва в Горубляне и неделя си ги прибира обратно.Но и в двата града оборотите са по добри от другаде.Ако се спреш на някоя конкретно в София свири да я видим.Успех и никакво отчайване.Кола ще се намери-ама жипка се търси преди зима,сега са скрити и залежали.
                  Mitsubishi Lancer 2008g.
                  Honda CR-V 1998г.

Коментар

Благодаря за готовността за помощ. Както казах не бързам и искам да не се мина. Уж един джамбазин каза, че скоро щял да внася, така че скоро може да съм пак в София.

Коментар

Здравейте. Искам да питам и при хр-в ли е същата работа с клапаните, и кой двигател от двата носи на газ?

Коментар

Правилен избор и късмет при закупуването на Хр-в, съчетани с необходимата поддръжка са гаранция за липса на проблеми с леглата на клапаните. Двата двигателя са Д-серия, съответно главите са от друг материал. Леглата също. И двата двигателя носят на газ. Важно е къде/от кого се слага, а не толкова какъв да е газовия инжекцион. Успех с избора!
                        Markony RS: "Почнаха вече да ме викат за пътна помощ,заради Диското ,пък аз ходя с Харви-то"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X