Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заден фар за мъгла.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Заден фар за мъгла.

И аз се разтърсих тия дни за заден фар само, че за десен волан като предположих, че ще е по-лесно да намеря, да ама не. Де що звънях ги продали вече за смешната цена от 20лв. комплекта. Та ако някой му падне отнякъде коплекта за десняк/ целият е червен/ да свирка. В София пък на тоя "Симеон" ми искат 50лв. за стъклото, а комплекта който го нямали бил около 130лв. и това за десен волан.
    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

И аз се разтърсих тия дни за заден фар само, ...
      За радост и двата са еднакви по размери но лошото, е както се оказва, че са трудни за намиране...
      Като купувах колата забелязах, че и двата са с пукнатини по фасадата и сега всеки път съм на тръни като паркирам.
      Поръчах си за 18.60$ този парктроник ...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sku_242935_1.jpg
Прегледи:1
Размер:33.4 КБ
ID:5535464
      http://dx.com/p/zndiy-bry-u-301-elec...r-black-242935

Изглежда лесен за мотаж, като пристигне ще докладвам за резултата.
      Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

това е само пищялка, за още 10 лв. да си беше взел парктроник да ти показва поне защо пищи и колко остава до препятствието. монтажа не е труден, онзи ден слагахме на Харвито - без бързане, 2,5 часа

Коментар

Пищялка става непосредствено преди препятсвието, преди това би бипка с нарастваща честота!

Коментар

Първоначално публикуван от tzocho Преглед на мнение
            Пищялка става непосредствено преди препятсвието, преди това би бипка с нарастваща честота!
            именно, но щом няма дисплей, ще има да се чудиш колко см. са 20 см. /това от вица за жените шофьори/

Коментар

малко видео за умници дето пишат, преди да четат ...

Коментар

За радост и двата са еднакви по размери но лошото, е както се оказва, че са трудни за намиране...
                Като купувах колата забелязах, че и двата са с пукнатини по фасадата и сега всеки път съм на тръни като паркирам.
                Поръчах си за 18.60$ този парктроник ...

[ATTACH=CONFIG]648643[/ATTACH]
                http://dx.com/p/zndiy-bry-u-301-elec...r-black-242935

Изглежда лесен за мотаж, като пристигне ще докладвам за резултата.
                Драсни после 2 реда, като го пробваш...
                Публикувайте отговор

Коментар

[QUOTE=tzocho;2339777]малко видео за умници дето пишат, преди да четат ...QUOTE]

ползвай си го със здраве!!! освен умник, съм и сляп, защото все пак не виждам къде е дисплея, но видях че има нужда да слезеш и да видиш колко си близо до задния................... говорех за това или нещо подобно:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:led-display-car-reverse-backup-radar-4-parking-sensors-white-sound-alert-kit-1.jpg
Прегледи:1
Размер:101.6 КБ
ID:5537649

т.е. пак стига ме до там, че си е само пищялка

Коментар

Ще слезеш първия път, после става по усет ... както когато си се научил да се храниш, ...
                    Ей, ... далеч съм от това да влизам в спорове, кое е по-добро и защо!
                    Аз не налагам мнение, нито правя препоръки - просто предлагам моето решение!
                    Паркирам по усет и сега, като се присетих така е при мен от преди 29 години.
                    CR-V-то го карам сравнително от скоро и заради мъртвата зона отзад ползвам за ориентир основно ... резервната гума.
                    Прецених, че в този процес по-голям помощник ще ми бъде звука от зумера, отколкото да гледам напред дисплея.
                    Така става много по-бързо!
                    В крайна сметка всеки сам избира за себе си ...
                    Последно редактирано от tzocho; 15-11-13, 21:03.

Коментар

аз също нямам намерение да споря

съветът ми е /не само към теб, а и към които само четат/ кита с четири сензора и дисплей е ценен не само защото показва колко см. има до препятствието, ами и от коя страна е и кой сензор го хваща - много полезно за колчета, саксии, стълбове и т.н. и понеже чанча по монтирането не е малък, не си заслужава експериментите. най -добре е камера с WiFi - няма кабели, няма нищо, ама пък има $$$$

Коментар

Всяко решение си има и плюсове и минуси!
                        Варианта с камерката ... и аз го предпочитам и даже го предложих по-напред в темата, но реших засега да пробвам първо с по-бюджетно решение.
                        Причината, е че търся но все още не съм намерил най-оптималния вариант за връзка с нея - огледало, навигация, видеорегистратор и докато го намеря ... може и да отпадне.

Коментар

Цочо, твойта машинка ме зариби, обаче се чудя как стои въпроса като имам теглич, а и тя резервната гума излиза колкото него зад бронята. как ще се ориентираш кога да спреш? Или просто трябва да се направят тестове какъв сигнал се чува малко преди да допре резервната гума и да се ослушваме за него. Аз май ще си взема едно просто задно огледало което се закача на спойлера като при JDM-ките или ще приспособя такова.
                          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

HONDAEXPLORER, става въпрос за ориентир на базата на условен рефлекс, ... също както при "кучето на Павлов".
                            С времето свикваш със сигнализацията и премине ли би-бипкането в постоянно пищене - спираш.
                            Наш колега, които има монтиран на колата си парктроник с дисплей и зумер ми сподели, че с времето е забравил за дисплея и основно се ориентира по зумера ... няма да го споменавам, ако иска сам да сподели за своя опит.
                            Относно огледалото мисля, че всико което стърчи навън (... а пък и вътре) все дразни чуждите очи и е за лошо!

Коментар

HONDAEXPLORER, става въпрос за ориентир на базата на условен рефлекс, ... също както при "кучето на Павлов".
                              С времето свикваш със сигнализацията и премине ли би-бипкането в постоянно пищене - спираш.
                              Кучето на Емича пък казва-"ръка да пипне око да види" или за да разбереш, по-малко се доверявай на електрониката/колкото и да е съвършена е измислена от човек/!
                              Условния рефлекс, ако го нямаш- по добре не сядай зад волана, а ако не можеш да паркираш на заден ход, викай жена ти да те упътва!
                              Нищо лично към теб, но Иван ти обясни някои неща, ама избора си е твой.

п.п.1-Никога не забравяйте за раницата отзад /в нашия случай-резервната гума/,тя много лъже електрониката.
                              п.п.2-Всеки да го разбира както си иска и да не се обижда.
                              / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Наш колега, които има монтиран на колата си парктроник с дисплей и зумер ми сподели, че с времето е забравил за дисплея и основно се ориентира по зумера ... няма да го споменавам, ако иска сам да сподели за своя опит.
                                Относно огледалото мисля, че всико което стърчи навън (... а пък и вътре) все дразни чуждите очи и е за лошо!
                                Аз това имах предвид, кога почва да пищи постоянно, щото ако е на 2см от бронята ми съм я вапцал вече с резервната гума. Тук говорим за паркиране в много тесни пространства съизмерими с габаритите на колата най-вече при успоредно паркиране, когато към момента аз се ориентирам по отсрещните огледални витрини.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X