Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси относно CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпроси относно CR-V

И на мен не ми се видя шумна, ама съм с две хлапета на задната седалка и оттам чувам всякакви звуци, които надвишавам шума от колата. И в двете ни коли ми се струва еднакво шумно, не са тихи като съвременните, но не са ми и много шумни, нормално.
    Honda CR-V, 2001 147 h.p.
    Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Баси теб ако и ситруена ти е шумен незнам Ама нищо след няма и месец живот и здраве и аз ще съм с две деца на задните седалки и се надявам шума от пред да утихне
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Явно темата няма да се мести, тъй че продължавам тук. Сега въпрос към газифицираните: Като ми слагаха бутилката, естествено махнахме пластмасовия леген, орязахме дебелото кече, отделно отдолу се проби дупка с диаметър около 2см за тръбите и бутилката легна на ламарината. Вярно отгоре има масичка, върху масичката тънко мокетче а върху него по дебел мокет гумиран от горната страна. Въпросът е за се занимавам ли с допълнителна изолация около бутилката и върху нея под масичката, примерно да сложа един слой каменна ватта или да не се занимавам с глупости. Яд мее че не си спомням как беше преди да сложа газта, а и скоро пълен с чанти отзад не съм пътувал да видя как е шума?
        "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Ако мислиш да го направиш с цел обезшумяване, ефект няма да има, за това не се занимаваи От зад звука влиза от къде ли не, разликата ще е минимална и едва ли ще я доловиш, има далеч по комфликтни места от мястото с бутилката.

Коментар

Аз отзад с кората чувам само тонколоните.
            Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
              Баси теб ако и ситруена ти е шумен незнам Ама нищо след няма и месец живот и здраве и аз ще съм с две деца на задните седалки и се надявам шума от пред да утихне
              Като ти надуят главата от задните седалки, един да пее, друг да играе на електронни игри или да гледа филми с увеличен до край звук и оттам нататък всичко ще ти е шумно
              Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Първоначално публикуван от MIMO74 Преглед на мнение
                И на мен не ми се видя шумна, ама съм с две хлапета на задната седалка и оттам чувам всякакви звуци, които надвишавам шума от колата. И в двете ни коли ми се струва еднакво шумно, не са тихи като съвременните, но не са ми и много шумни, нормално.
                Избийги ...те са на майка им .Дай да се чуем неделя да минеш през сервиза да видя колко е шумно тва ЦРВ.Ще измисля нещо евтино за подкалниците да мирясате...
                Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
                Disco 1 бекъп
                Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

МИМО отивай, два форума чака ме с нетърпение да чуем с какво да ги обезшумим

Коментар

Мимо задължително при Маркони, че тука с навлажнени очи чакаме резултата аз дори вече съм свалил подкалниците и съм на полусъединител Тъкмо си мислех д аги натъпча като на дядо ми дюшека, къде с вата къде с 20-толевки от баитошово време

Коментар

От мен умните съвети без никаква полза, от вас резултатите
                      What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Първоначално публикуван от Markony_RS Преглед на мнение
                        Избийги ...те са на майка им .Дай да се чуем неделя да минеш през сервиза да видя колко е шумно тва ЦРВ.Ще измисля нещо евтино за подкалниците да мирясате...
                        Ами добре аз твоя телефон го имам, моя е 0887467436, не знам дали го пазиш, да видя как ще съм за неделя.
                        Citroen C4, 1.4 vti

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X