Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов собственик и два въпроса за износа на магданоза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов собственик и два въпроса за износа на магданоза

Ясно Аз грешно разбрах значи. Обаче пък внезапно ми светна, че часовника ми може да са му кастрирали 12-те волта при подрязването на конектора за фабричното радио. Ще се провери!
    What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Нали се сещаш, че и часовникът е леко сложна гад, откъм захранване.
      Имаш памет (при изваден ключ), подсветка, и затъмняване на подсветката при включен габарит
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Абе мноооо пишете бре, кога успхяте, къде прочетох къде не ама аз на времето докато си монтирах магнетя укасих без д аискам и изгоря бушона в коша 7,5 ампера и тогава помня че ни радио бачкаше ни часовник, та явно са на едно. Моя касетофон също бачка без ключ, ама дали а зго направих така или така си е било незнам Можеби аз съм го направилкато съм вързал червената и жълта жица на евробуксата заедно, те дори така ги продават закачени на едно И кат няма контакт се храни от бушона7,5 като дадеш контакт явно по тая верига се захранва и некъв модул или реле и му идва ток и по другата жица през 10 ампровия в купето. Абе ако не ме мързеше толкова да изровя и погледна схемата щях да ви светна ама.... ако остане врем и не сте се оправили обещавам
        На мен кои ми изтри поста в другата тема само да го разберем....сигурно е имало комфликт на интереси ама му пожелавам много скоро да се надяне на същия... да види кво е, тои си знае
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
        Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Сори за спама!

Слави, вчера имаше ТО на форума, и сумати постове, в няколко теми, ги хвана липсата. Не е самп твоя пост.
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
          Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
          Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Като изключим това ..,че всеки път когато слизам от колата ,трябва да натискам копчето за гасене на радиото(а понякога го забравям да си свири),не ми пречи че работи без контакт, но защо пък е свързано и с бушона (7,5А) в коша.., и при всяко вадене на бушона за чистене на грешка(а напоследък често ми се налага) CD-то си губи настройките и трябва наново да настройвам всичко!
            SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Колеги, много задълбахме в тая тема, ама аз пък обичам да довеждам нещата до край. Ето я пустата схема от която ясно личи, че няма връзка между двата предпазитела. А защо не работи радиото без постоянно 12v на мемори пина, може да каже само то.
              "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                Сори за спама!

Слави, вчера имаше ТО на форума, и сумати постове, в няколко теми, ги хвана липсата. Не е самп твоя пост.
                Аааа хубуу, щото бях "нахранил" един сервиз за газ, да не би някои да сбърка да иде при тях, па после поста изчезна и си викам брееее-комфликт на интереси.
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

И така, часовника също биде съживен - измерих на неговият конектор, има си +12 волта. След леко усукване на платката му оживя, което ме наведе на мисълта за други лоши спойки. След откачане на дисплея му и презапояване на всички спойки по платката (включително на "хлебарката" - микрочипчето), часовника се завърна от мъртвите!

Лошата новина е, че оглед на подемник показа хиляди тампони за смяна. Тампоните на задния мост, тампоните на стабилизиращите щанги отпред и отзад, гърнето е заварено директно без мека връзка, катализатора е хванал гората... Поне ръжда няма

EDIT: А, сетих се още една лоша новина във финансово отношение - направо не ми се слиза от колата
                  Последно редактирано от swartalf; 13-12-12, 13:15.
                  What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X