Ха добро утро
Понеже съм новоизлюпен собственик на CR-V и ме тормозят някои нещица по него, които смятам да оправя при ходене в сервиз. Има обаче два въпроса които ме тормозят лично мен и се надявам да помогнете ако можете. Значи първият касае SRS системата - постоянно свети лампата на таблото. Гъзих се под седалките да видя за конекторите на кабелите за пиропатроните, но нищо не намерих а знам, че това е най-честия причинител на това лампосветене. Възможно ли е да се е прекъснал лентовия кабел във волана? Тромбата работи, да отбележа. Преди (и всъщност все още де) имах ксантия при която точно конекторите под седалките бяха причината за такъв проблем, та се наложи да ги презапоя.
Втория въпрос касае радиото - не знам как са го вързали, но при гасене на колата и вадене на ключа си забравя всички настройки. Явно трябва да му се пусне постоянен плюс 12 волта, но въпроса е откъде да ги взема - има ли сноп покрай радиото при който да вървят 12 волта и при изваден ключ, или ще се наложи да си пусна кабел от клемореда на патрона на ключа?
Часовника разбира се не работи, но мисля днес да го атакувам с поялник и да си разчистим сметките
А, забравих - модела е 127 коньовия от 1998-ма година.
Прочее изчетох два пъти целия раздел, мисля да си направя кора на багажника в някакъв момент, после ще се пофаля.

Втория въпрос касае радиото - не знам как са го вързали, но при гасене на колата и вадене на ключа си забравя всички настройки. Явно трябва да му се пусне постоянен плюс 12 волта, но въпроса е откъде да ги взема - има ли сноп покрай радиото при който да вървят 12 волта и при изваден ключ, или ще се наложи да си пусна кабел от клемореда на патрона на ключа?
Часовника разбира се не работи, но мисля днес да го атакувам с поялник и да си разчистим сметките

А, забравих - модела е 127 коньовия от 1998-ма година.
Прочее изчетох два пъти целия раздел, мисля да си направя кора на багажника в някакъв момент, после ще се пофаля.
Коментар