Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оборотомер-проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Оборотомер-проблем

Първоначално публикуван от angel71 Преглед на мнение
    Оборотомера взема информацията не от делкото а от някъкъв датчик- VSS датчик скорости автомобиля ,намирал се на задната страна на двигателя на картера на ск.кутия.Ще го потърся да не е от него.
    Не е от него. На картинката е синият проводник със стрелка. До 97-ма идва от делкото, а след това от краче на РСМ. Абе там си пише номер на крачето и къде се намира модулът. Има даже и тестов куплунг.
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/p...mer%20cr-v.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Не е от него. На картинката е синият проводник със стрелка. До 97-ма идва от делкото, а след това от краче на РСМ. Абе там си пише номер на крачето и къде се намира модулът. Има даже и тестов куплунг.
      https://htftp.offroad-bulgaria.com/padjerovod/Documents/oborotomer%20cr-v.jpg
      Е с тази схема направо ме хвърли в дълбоката вода
      CRV 1998г 128кс

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
        Тоест? Няма дизелови с оборотомер, или няма дизелова Хонда?
        Няма дизелова Хонда ЦРВ от тази генерация.Не знам защо Иво мисли че има.И Няма как оборотомер да вземе информация от ск. кутия.

Коментар

Извинявам се на колегите за тази грешка която допуснах!
          Имам си ежедневно у дома едно новоизлюпено гЪзе което има навика да ми влиза из форумите .Това е на жена ми братчето и се чудих защо ми задава въпроси за делката на Хонделите ама вече ми стана ясно .Взех мерки повече да не се получават такива комични ситуаций .
          Няма дизелово ЦРВ както е казал колегата от тази генерация и датчиците са натикани в делкото!
          Имам такова делко за донор така , че ако има зор колегата и неможе да си намери датчика ще помогна с каквото мога!
          П.п Добре , че не ме е искарал и електричар .Мале резил
          Uaz 469 2.4 D MB
          KTM 600 ROTAX
          Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
          Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X