Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч в краката на пасажера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Теч в краката на пасажера?

Първоначално публикуван от bor4o111 Преглед на мнение
    а някой може ли да ме светне как се сменя този филтър че маи трябва таблото да свалям ???
    споко, зад жабката е, не се сваля никакво табло

Коментар

• От: Теч в краката на пасажера?

Здравейте, колеги! Прочетох цялата тема, както и сходни на нея, но все още не мога да разреша проблема си! Имам ЦР-В 2000 г. , 147 к.с., и преди 10-на дни след по - сериозен дъжд забелязах неволно, че мокетът под стелките на пасажерското място е подгизнал. Не беше влажно, не беше кондензирало, беше си морко - имаше поне половин литър вода и джвакаше. След това установих, че е мокро и в краката на задната седалка - говорим само отдясно на автомобила. Започнах да водя тежко разследване относно причинителя на този дискомфорт. Започнах по вашите съвети да проверявам едно по едно възможните звена - нямам шибедах, свалях и почистих гредите и лайстните на тавана (имаше малко боклуци, но никаква следа от ръжда и дупки), свалях кората под чистачките (и там беше чисто и нямаше запушвания), тествах със поливане на водна струя предното стъкло, двете странични, уплътненията на вратите. Няма изгледи да е нито едно от тези места! Бих бил благодарен, ако ми дадете съвет къде още да гледам и какви мерки да предприема, защото е много дразнещо и неприятно, и мир не ми дава! Забравих да споделя, че мокрото е по-скоро в близост до страничните прагове и си мисля, че може да е нещо свързано с тях. Понякога минавам бързо през по големи локви и паркирвам на по-стръмен участък , с предницата нагоре. Също така болтовете, които държат предната пасажерска седалка са ръждиви, което ме навява на мисълта, че това не е първото "наводнение". Благодаря ви предварително за съветите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X