Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теч в краката на пасажера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Теч в краката на пасажера?

Да ви върна малко в релсите

Снощи беше останало малко още за сушене от към пасажерското място, най-вече от вътрешната страна.
    Сигурен съм че от към колоната/вратата и под жабката беше сухо.
    Но след снощният дъжд (който не беше дори силен) днес пак е мокро нагоре по въпросния дунапрен/шумоизолацията
    Като това от пасажерската страна, от към шофьора не е така, там има малко влажно от към предната част на вратата, но там нямаше и как да вдигна добре и е вероятно да не е било добре изсъхнало. Пък и съпоставяйки го с мокрото от другата страна си е само леко влажно, докато от към пасажерската си е мокро.
    Тъпото е че беше почти изсъхнало, мислех да вадя маркуча и да мокря обилно, а отвътре да следи някой за теч, ама сега пак ще трябва да суша, отделно го дават да вали дъжд/сняг и стана една....
    Та така с конденза
    Как ще го установя от къде е ... незнам
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Така най лесно ще стане един полива другия гледа. Ще се види де му е болката.

Коментар

Гоблин, прав си!
        Русначетата май са се объркАли нещо!

За разлика от твоя, моят руски е доста ръждясал (30-ина годинки, и отгоре), и затова "отключить" го приех буквално да отключиш нещо, т.е. да го пуснеш
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
        Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
        Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Болката се оказа стъклото. Махнахме уплътнението на вратите, това на покрива както и пластмасите по гредите и при поливане се видя, че сълзи в долната час на стъклото. Предното стъкло е сменяно и явно има пропуск при лепенето.

Та така, ще се ходи на стъклар, незнам дали ще може да се свали и почисти и после пак да се сложи .
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.

Коментар

Краси ,по-важното в случая е клапата за рециркулацията.
            Honda HR-V основно мпс Мухарски клуб "Стримерите" - Русе
            Disco 1 бекъп
            Disco 1 (5см.lift) бекъп на бекъпа

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
              Болката се оказа стъклото. Махнахме уплътнението на вратите, това на покрива както и пластмасите по гредите и при поливане се видя, че сълзи в долната час на стъклото. Предното стъкло е сменяно и явно има пропуск при лепенето.

Та така, ще се ходи на стъклар, незнам дали ще може да се свали и почисти и после пак да се сложи .
              Може.Има нож за внимателно сваляне на стъкло,има и корда-телено въже.Има и електрически трион за същото.Трябва да намериш правилната фирма.
              Disco 1 бекъп

Коментар

Ееиййй, браво, намерил си дупката!

Всяка, уважаваща себе си, стъкларска фирма трябва да го може.
                Минах през това с предишното ми CR-V. Залепиха ми стъклото на криво, направих рекламация, и след 10 дни го изрязаха и залепиха правилно. Друг е въпроса, че стъклото за европейското CR-V се оказа по-тясно от моето JDM стъкло
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Ами вече се чух с тея от Кобра (Враца) имат идване другата седмица понеделник-вторник имат идване та ще минат да погледнат и ще се разберем кога и къде.

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение

Колега, дано да си нацелил проблема, само не разбрах що сте сваляли уплътненията на вратите? И откъде точно протече- зад таблото под стъклото или другаде?
                    "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

• От: Теч в краката на пасажера?

Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнение
                      Колега, дано да си нацелил проблема, само не разбрах що сте сваляли уплътненията на вратите? И откъде точно протече- зад таблото под стъклото или другаде?
                      Ами уплътненията на вратите не сме ги сваляли целите, просто малко издърпани, че да разкачиме пластмасите по гредите напред, там вече се откри гледка и се вижда къде ходи водата, та долу почти в основата/ъгъла на джама се вижда как сълзи. Имам пропуск при лепенето, но отвътре просто няма как да се стигне до там, че да мъча да го запушвам (пък и не съм сигурен дали няма и на други места)
                      Поразгледах предното стъкло и никъде не пише Хонда, докато на другите пише. Това е някакво sekurit saint-gobain, т.е. не мяза на оригинално.
                      Общо взето разглабянето малко на посоки че да се види от къде какво. Даже по едно време мислех и калника да свалям

Коментар

Светлина в тунела! Айде ,сега го лепи да не завъдиш попови лъжички !
                        Ама що си мисля , че тоя "секурит" не е подходящ за челно?
                        Едно време такова ми гръмна от нищо /някакво вътрешно напрежение явно/ на Ф.Транзита и замалко да ме ослепи!
                        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Абсолутно подкрепям.Само триплекс.
                          Disco 1 бекъп

Коментар

http://www.saint-gobain-sekurit.com/...o_glazing.htmlТози линк не е реклама,а насочващ за колегите.Там ще се запознаят и успокоят кое е триплекс и какво е "секурит сен гобен"
                            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Абе и на мен един набор на баща ми (на 60г) изказа подобни съмнения, че тея стъкла се били разпадали .
                              Поровичках тук там, като първото беше да изпиша фирмата и не видях кой знае какво освен, че се занимават с това от 1699г . Поровичках из нета и до колкото разбирам това триплекс е нещо като нарицателно, а си е име на фирма като ксерокс, феродо че и Jeep за сите сув марки .

В bmv форума даже пишеше че на оригиналното стъкло (не запомних кой модел) до името на марката стои и въпросното секурит

Ще се посъветвам и с тея от Кобра, ама като им гледах на сайта какво пише, си мисля че е вероятно и те да ме засилят
                              "TРИПЛЕКС - това е двупластово стъкло, което при удар се напуква, но не се разпада на парчета.СЕКУРИТ - това е еднопластово стъкло, което при удар се разпада на малки парчета.

Последно редактирано от mohera; 26-01-13, 07:55. Причина: poprawka

Коментар

• Секурит-а (разпадащ се на сол) се ползва за странични и задни стъкла, триплекс-а (напукващ се многопластов) за предното. Предни стъкла от секурит в белите държави са забранени от десетилетия, съмнява ме дори да съществуват в каталога.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X