Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гуми за ЦР-В
Свий
X
-
От: гуми за ЦР-В
Мненията за китаичетата с апротиворечиви, едни много ги хвалят други пък реват от тях.... кво да ти кажа на риск е малко работата, разбираш че няма как да е евтино и хубаво все от нещо е спестено, и ако си по спортен тип шофер викам да не залагаш на китаици, ако си като баща ми призрак по пътищата то можеш и на анадолски гуми да се доверишПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Ако е само за зимата и да са китайчета има едни SUNNY , които са със шарка като на зимния Гиславед. Цените са от сорта на 130 лв и между грайферите им има по 8-10 мм. разстояние. За сняг са много добри спрямо цената си да не кажа че бият и някой по добри марки, но лятото се изхабяват бързо. Относно моя избор за през лятот вече се колебая м/у 3-5 и 6. Ще се карат предимно по асфалт 10 000 км и 1-2000 км по черни пътища предимно утъпкани, или поляни и пущиняци без път. За зимата по.звам гумата от снимката
Honda CR-V I 2000 г.
0 осем 96 осем три 3 сто и 10
Коментар
-
Малии, сериозна шарка! Мен за зимата ми трябват, че мойте летни бриджстоунки с 5мм грайфер вече не им се доверявам. Но пък за лятото още ще карат. А някой търсил ли е втора употреба нашия размер зимни, дали се намират лесно? Бе общо взето съм в голяма дилема. Явно няма гуми дето да ми вършат работа и зимата и лятото. Тия М+S дето ги имам сега и при спиране и при тръгване хич ги няма на снего-лед. Вярно в дълбок сняг не съм имал проблеми ама туй се дължи на колата. Та мойта идея е да си взема 4 броя втора употреба чисто зимни, непретенциозни тука ми е по важна мекотата на зимната гума макар и с по- малък грайфер от чисто новата, пък догодина живот и здраве и едни летни."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Намират се, от 200 до 400 лева вървят, само че ква е гаранцията че са ОК не знам, освен ако не са от твоя гради и да ги монтираш и пробваш и тогава да платиш.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Аз пък започнах да се оглеждам за чисто зимни гуми, засега вариантите след четене на отзиви във форума и нета са General Snow Grabber, BF Goodrich Winter slalom или Barum Polaris3 4x4. Тези дни ще обиколя да видя какви цени ще ми предложат.Honda CR-V, 2001 147 h.p.
Citroen C4, 1.4 vti
Коментар
-
Първоначално публикуван от koko__2002 Преглед на мнениеzero тия Bridgestone са всесезонки моята е обута с такива и на тях си пише M+S.
Коментар
-
Стига бре, тва си го пишат как им падне, а кажи ми че номер 3 е зимна гумакато и на нея пише M+S, повечето саитове я дават лятна, тук там я дават всесезонна. Иначе абривиатурата е точно както казваш.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Най-вероятно сайтовете които пишат че е лятна я гледат как изглежда(а си прав че на вид е лятна),а тези които пишат че е зимна гледат какво пише на нея.Аз не бих си я купил за зимна но се поражда въпроса защо реномиран производител дава грешна информация за своя гума.Единственото което ми идва на ум е че може би този модел се произвежда за друг географски пояс където зимата е такава че това е подходящата гума.Имах аналогичен случай с зимни гуми произведени за скандинавските страни перфектни на сняг и кал и много зле на асвалт.Именно за това са забранени за внос тук
Коментар
-
Браво колега, само тия дни не я изкарвай заради жегите, че язък за новото. Въпреки, че май-наблюденията ми са че май лятната гума страда повече зимата отколкото зимната лятото. Имам познати които карат целогодишно със зимни и не са останали без грайфер."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнениеКолега М+S са чисто зимни гуми(означава кал и сняг).За всесезонни минават само АТ(all terain) гумите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар