Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за ЦР-В

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гуми за ЦР-В

Здравейте колеги. Харесах си няколко гуми за Хондето. Държа да кажа, че имам комплект зимни гуми а тези са за следващото лято и се чудя какви да са.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_19144[1].jpg
Прегледи:1
Размер:11.7 КБ
ID:5984697Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_18508[1].jpg
Размер:12.2 КБ
ID:5984695Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_18765[1].jpg
Размер:9.1 КБ
ID:5984696Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_13782[1].jpg
Размер:10.4 КБ
ID:5984693Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_14291[1].jpg
Размер:12.0 КБ
ID:5984694Натиснете снимката за да я уголемите

Име:product_12885[1].jpg
Размер:12.2 КБ
ID:5984692
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

От: гуми за ЦР-В

Номер-4.
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
      Номер-4.
      или 6. Ако трябваше да избирам аз бих избрал един от тези 2 модела

Успех !
      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

За какъв терен ще се ползват? Само за асфалт или и offroad. Ако ще е само за асфалт си вземаш 3 или 5 (по-скоро 5). За всички останали случаи си вземаш някое AT - Bridgestone Dueler AT (6) са идеални.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Ако си вземеш 4 направо си вземи и антифони! Верваи ми!!! Няма по шумна гума, е сигурно има примерно 2 или 6 Ако ще си караш по асфалт прецени си бюджета, номер 3 я имам вече 8 месеца и мога да кажа само суперлативи за нея. Смених Номер 4 с номер 3 през януари (като номер 4 го имам от чисто нов!!!) и от тогава тва вече е друга кола, освен че вече не е така шумна разсхода падна поне с литър заради онея копачи Континеталите. Дженерала се държи перфектно на мокра настилка, в завои е уникално стабилен за тази висока кола, мекички са и достатъчно тихи за шумничката Хонда. Общо взето мненията за тях са мн. добри, аз преди да купя гуми изчетох де що има написано и де що има ненаписано, лошото беше че трябваше да са хем хубави-тихи хем не много скъпи, и след като не си намерих "гудрич лонг траил та тур" реших да рискувам с прехвалените дженералки и не съжалявам и за миг, сега да беше пак щях да си купя от тях а за цената си просто...... Не знам след 30-40х.км какво ще ми е мнението за тях но за сега са супер. Нищо че и те са чедо на Конти Забелязвам че и масово ги карат скъпите паркетнци, толкова пък ли да немат пари тея хора за скъпа и хубава гума че си купуват дженералки Петата гума също ще е ок ама ква марка и модел е ?
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
          Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Ако трябва да излезем от 6-те предложени, в момента CR-V-то е с Michelin Latitude Cross 4х4 специално разработени за SUV. Както пишат от Michelin, направени повече за шосе и по-малко за offroad. Ествествено като пиша offroad имам предвид такъв като за SUV CR-V-то се кара само на шосе и съм много съм довелен от тях.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Michelin_Latitude_Cross.jpg
Размер:85.1 КБ
ID:5408287
            Последно редактирано от silverfox; 16-09-12, 22:29.

Коментар

Да, ама тва е всесезонка а тои има зимни

Коментар

Те горе 6-те, половината са M+S.

Коментар

Да, дори и Дженерала които по нищо не му личи пак го водят М+S, зимата с него в големия сняг гази ама в завоите и в спирането хич го няма, и като казвам гази не значи че ще ме изкара от някоя голяма преспа, просто където да съм го вкарал не ме е оставил но си личи че за сняг не става, но пък на мен ми трябваше тиха гума за асфалт. Иначе ако ще гледа M+S освен твоя мишелин може да погледне и Пирели Скорпион STR също доказано много добра гума. Но все си мисля че щом има зимни му трябват чисто летни, всесезонките колкото и да е лятото ги "изяжда" по бързо.

Коментар

Бих избрал японски гуми.
                    Мишелин -добре, но както винаги неоправдано скъп.
                    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                    ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                      Ако трябва да излезем от 6-те предложени, в момента CR-V-то е с Michelin Latitude Cross 4х4 специално разработени за SUV. Както пишат от Michelin, направени повече за шосе и по-малко за offroad. Ествествено като пиша offroad имам предвид такъв като за SUV CR-V-то се кара само на шосе и съм много съм довелен от тях.

[ATTACH=CONFIG]493470[/ATTACH]
                      Е-ййй,честито за "Мода"сега можеш да ни редактираш правописа колкото си щеш,а относно гумата-видях,че Зеро пише,че е всесезонка,ама тома не верни съм с тези грайфери не е ли чисто зимна и сега лятото не ти ли свири-скърца по завойте на асфалта!Изглежда ми чиста зимарка,иначе ми харесва и бих я взел!
                      имах и Toyota Rav 4 2006g.
                      Mitsubishi Lancer 2008g.
                      Honda CR-V 1998г.
                      Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
                        ... с тези грайфери не е ли чисто зимна и сега лятото не ти ли свири-скърца по завойте на асфалта!Изглежда ми чиста зимарка,иначе ми харесва и бих я взел!
                        M+S са и не се обаждат много-много. На Isuzu-то Fulda Tramp 4x4 Tour свирят като виенска цигулка и пак са M+S. Но както е всеизвестно пълно щастие няма. Ако ще се кара само по асфалт, тогава могат да се вземат чисто летни асфалтови гуми. Аз предпочетох Хондата да е една идея по-универсална.

Коментар

Павле за шарката си прав че мяза на зимна, и тва и е идеята да може малко от малко да копа в снега, но вече самия каучук е по по лятна формула пък за да може лятото в жегите да не го изяде асфалта И така имаш универсална гума която не е никък за подценяване Въпреки че специално към марката..... не бих я предпочел, ако имах ТИР щях да си купя само и единствено мишелин, но за кола.... само името им звучи гордо

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                            Павле за шарката си прав че мяза на зимна, и тва и е идеята да може малко от малко да копа в снега, но вече самия каучук е по по лятна формула пък за да може лятото в жегите да не го изяде асфалта И така имаш универсална гума която не е никък за подценяване Въпреки че специално към марката..... не бих я предпочел, ако имах ТИР щях да си купя само и единствено мишелин, но за кола.... само името им звучи гордо
                            Що,бре такъв негатив за Мишина,не го зная как е,но ако преди три години имаше такава всесезонка нямаше да се замисля,като,че ли само те добавят и малко зимни шарки за зимата,а аз по хард и извън пътя я карам повечето тогава-тогава е ловния сезон за едрото и тази шарка ме кефи макс.Не съм видял двуга фирма да предлага нашия размер с такава комбинация,ако изнамериш свири.Мойте БФ Гудрички вече отиват за смяна и до колкото знам са лиценз на Мишина,е малко ми свирят лятото, но за дълъг път са тихи,а за зимата им трябва една идея малко повече шарки.Та тази много ме кефи,ако изнамериш алтернатива качувай я у форума да я гледаме
                            имах и Toyota Rav 4 2006g.
                            Mitsubishi Lancer 2008g.
                            Honda CR-V 1998г.
                            Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Ами за мишелина и тук от форума съм чел доста негативи и то не от хора дето пък са прочели друг форум или са чули комшията в гаража, ами от такива които се занимават с тестове на гуми и то с нужната за това техника и след тва пишат ревюта и статии по известни нам списания, няма да споменавам никове. Иначе както казах за тежкотоварни камиони нямат равни карат поне 4 пъти повече от другите (бачках в транспортна фирма та знам, кви ли не експерименти с марки гуми сме си правили но мишелина беше номер 1 . Иначе друга алтернатива на мишелина е Пиели Скорпион STR, или Гудрич лонг траил ТА Туур, на които и аз бях се спрял, поне за пирелито отзивите са много добри, ама са и скъпи, наи тъкнко ги бях намерил на 237 лв. Тук в форума имаше тема от сорта " Всесезонни гуми -изненадата" и там доста собственици на тези универсалки споделят мнения, също така имаше и публикации от тестовете правени на сняг и мокро, където пирелито дори задминава чисто зимните гуми на не без известни нам марки. Та така, докато си купя гуми за един месец знаех повече за тях от колкото продавачите хахахах, макар че нямаше кво да уча, исках евтини и що годе хубави, не съм имал голям избор в случая и то да купуваш летни гуми посред зима всички ме гледаха с недоумение и ми казваха да доида през март април месец и за да ми направи съдбата мръсно, тъкмо ги купих и сложих и хвана яката зима
                              Ето на които му се чете http://www.offroad-bulgaria.com/show...8+%E3%F3%EC%E8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X