Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газова уредба BRC За Honda CRV

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газова уредба BRC За Honda CRV

Колеги ако може някои да съдеиства за хубав газ сервиз в София,който слага BRC уредби.Предлагат ми също по-евтин вариант на BRC,който е разработен по лиценз в Полша.Някой ако има впечатление от Полските уредби моля да сподели.Благодаря предварително.
    Последно редактирано от amw; 24-05-12, 13:41. Причина: редакция

От: Газова уредба BRC За Honda CRV

Драсни му едно лично
    http://www.offroad-bulgaria.com/member.php?u=16662
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Мерси

Коментар

Полско БРЦ а стига бре не се занимаваи с такива уредби, по лиценз, че те 80% от уредбите са изкопирали БРЦ която и да избереш все има нещо от БРЦ Ако ще е гарга да е рошава, или слагаш БРЦ каквото си е, или слагаш нещо наи евтино понеже те са един дол дренки, не е нужно да се набутваш 1000 лев апри положение че има и по 800 ама с друга марка. Тва е за ГИ сбирщаин, за марковите след като БРЦ свалиха цените преди около месец вече просто не вижам защо да се прави компромис примерно с Фобос за 1100 когато БРЦ е 1350. За сервиз щи драсна на лични да няма хър мър
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
        Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

ок мерси

Коментар

Също някъде из форума бях чел за колеги,които карат с Бартолини и са доволни,но не мога да намеря къде точно бяха писали.Моля,които кара с такава уредба да пише.Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от amw Преглед на мнение
              Колеги ако може някои да съдеиства за хубав газ сервиз в София,който слага BRC уредби.Предлагат ми също по-евтин вариант на BRC,който е разработен по лиценз в Полша.Някой ако има впечатление от Полските уредби моля да сподели.Благодаря предварително.
              Колега,моля те след като сложиш ГИ да направиш и една кратка систематизирана статистика на питаните и сравнени от теб ГИ за да е лесно на другите съфорумци,че ако пуснеш още някоя тема за поредната марка ГИ ще се превърнем в рекламен форум на ГИ за ЦР-В.Не се засягай,ама чети.Зеро си изтърка пръстите да пише за ВРЦ и тука и в другия форум на Хонда фен и за Бардолинито и за другите!!!
              имах и Toyota Rav 4 2006g.
              Mitsubishi Lancer 2008g.
              Honda CR-V 1998г.
              Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Здравейте и ЧНГ на всички.
                От около 3 седмници се радвам на едно Цр-в 1999г. 147коня,но ще се газифицира,защото карам много и не ми е рентабилно.
                Въпроса ми е към Zero дали ще може да ми звънне за да ме насочи към сервиз в София,защото не мога да му изпратя ЛС.(пише ми,че вх.кутия на Zero e пълна или нещо такова)
                Искам да си сложа газова уредба БРЦ (чел съм само хубави неща)
                С риск да спамя искам да помоля колегата Zero да ми звънне на този ГСМ-0878544828

Коментар

Ами за София чесно не знам къде да те пратя освен в офицялния сервиз в сервиза дето ходих аз беше преди 4 години въобще не ги знам сега на къв хал са, само един приятел ми се оплака скоро от тях че бая са омазали на кума му колата. Та мястото е или оторизирания сервиз БРЦ в София, или колегата от хонда форума Kring но тои е в Благоевград не знам удобно ли ти е при него, инак си мисля че цената му е малко по евтина от офицялния а и се занимава момчето с Хонди много, сигурен съм че ще се постарае повече , включе и настройки в движение. Ако искаш ще те свържа с него. А що не получавам съобщения..... щото ми се е задръстила кутията, е сега я разчиствам

Коментар

По-горе някой пита за бардолинито - аз съм с такъв ГИ.Общо взето съм доволен, за две години и 60 000 км не съм имал проблеми . Смених рейката(RAIL) с турска такава и не виждам разлика между двете, освен цената.След смяната на рейката и реглажа на клапаните разходът дойде отново на около 11/100 извънградско и 14/100 градско.Извънградското с четири човека и пълен багажник.Споменавам го , защото има голяма разлика между празна кола и пълна - около 1-1,5л/100км
                    Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
                    Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                      Ами за София чесно не знам къде да те пратя освен в офицялния сервиз в сервиза дето ходих аз беше преди 4 години въобще не ги знам сега на къв хал са, само един приятел ми се оплака скоро от тях че бая са омазали на кума му колата. Та мястото е или оторизирания сервиз БРЦ в София, или колегата от хонда форума Kring но тои е в Благоевград не знам удобно ли ти е при него, инак си мисля че цената му е малко по евтина от офицялния а и се занимава момчето с Хонди много, сигурен съм че ще се постарае повече , включе и настройки в движение. Ако искаш ще те свържа с него. А що не получавам съобщения..... щото ми се е задръстила кутията, е сега я разчиствам
                      Аз съм от Кюстенди,затова след,като има смисал ще отида до Благоевград.Ще съм благодарен ако ме свържеш с него.

Коментар

a Романо/БиГаз?

Коментар

Романо може, БиГаз -сакън

Коментар

Аз не виждам смисъл да се дават излишни пари за BRC - така или иначе Фобос и BSM са си достатъчно добро и доказани !

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                              Романо може, БиГаз -сакън
                              А какви са тия самонастройки при Романо?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X