Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде да поразсъждаваме!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хайде да поразсъждаваме!

Първоначално публикуван от dogidog Преглед на мнение
    Аз като взех моето Crv в началото нямаше проблем обаче след 4-5 дни почна много да тресе при спиране ! Оказа се от ръждата криви дискове минаха ги на струг и от тогава всичко е наред !
    Доги,Emicha1-проблема ще е някъде по средата,но по клони да е това на Доги,след като е не я бях карал повече от месец и сега и се качих,оле още повече и на по големи интервали люшка при спиране.Дисковете не са ми гладки а са на бразди,а предните накладки са за смяна има няма на тях по 3мм феродо,та от ръждясали през зимата дискове и биклуци между накладките и ето проблема.За сега не ми пречи,карам така и ще сменям накладките ,че е време.Дисковете има хляб в тях и се чудя дали да ги престъргвам или новите накладки да си ги изгладят.Ще пиша ако реша проблема.Нали сме за това да си помагаме.

E
    имах и Toyota Rav 4 2006g.
    Mitsubishi Lancer 2008g.
    Honda CR-V 1998г.
    Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Дано да нямаш повече семейни проблеми! Иначе и да смениш накладките с нови,без да си оправил дисковете /нали са на бразди/ ,само ще ги прехабиш и нищо няма да постигнеш! По вероятно дисковете ще издълбаят накладките на бразди,отколкото да се изгладят! Просто го направи с едно разглобяване! Айде успех!
      / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
        Дано да нямаш повече семейни проблеми! Иначе и да смениш накладките с нови,без да си оправил дисковете /нали са на бразди/ ,само ще ги прехабиш и нищо няма да постигнеш! По вероятно дисковете ще издълбаят накладките на бразди,отколкото да се изгладят! Просто го направи с едно разглобяване! Айде успех!
        А, докато ги издълбаят, ще спира като Москвич трийсегодишен.

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
          ДАНО!!!Ок.ще престъргвам дисковете и тогава накладки,абе като се замисля нови май най-добре-така и ще направя икономисва време,забелязал съм го.Благодарско за съветите!
          имах и Toyota Rav 4 2006g.
          Mitsubishi Lancer 2008g.
          Honda CR-V 1998г.
          Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X