Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се купуват гуми за CR-V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се купуват гуми за CR-V

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
    Пиши на лични.Инфо за гумите и Цената, която им търсиш.
    Имате поща
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Няма да опират.От миналата година съм със зимни гуми с размери 195/80/15 и Хондата в снега е неудържима!
      [I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
      [I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
        Павле казал си го баш как си требе направо си ми допълнил темата. Верно е че за нашия размер има много малко гуми единствено Гудрич са се постарали с доста богата гама, Йокохама имат една единствена гума!!!! тоио мисля че нямат ни една, бриджстон също имат 1 или 2, а мишелин имат малкоо по голям набор от гуми, както и Пирели разполагат с 3-4, въпроса е какво налично има в БГ - НИЩО!!!. И за цялото ми двумесечно търсене намерих само и единствено налични тея мишелини и граберите, другите чакали доставки. В интерес на истината има криза за гуми, зарежданията са оскъдни още повече от нашия странен размер. Заради наводненията в индонезия имало недостиг на каучук и поръчките идвали на половина от поръчаното. Континетала които имах до вчера, и зимата в снега вървеше нямаше спиране, и много мекичко така вози по павенца, направо лодка, но тая пуста хонда японецо се е свидил за изолация, просто няма никва такава, и всичко по пътя се чува в купето, затова реших да заложа на по летен и шосеен граифер, инак не бих се разделил с континетала, малкото пъти в които съм бил за риба влиза и излиза на места дето аз лично съм се съмнявал че ще мина, чудесна гума за ловец и рибар Към колегата за зимните и летните, за това спор няма, не случаино споменах че гумата се купува според нуждата, никога няма да ме убедиш че за 4 те дена през зимата в които е имало сняг в Пловдив аз ще инвестирам 600 лева в комплкет зимни гуми ама никога!. Както и никога няма да ме убедиш че аз ще минавам шипка зимно време поне 2 пъти месечно да кажем и ще тръгна да я минавам с различни от хубави зимни гуми така че в тво отношение сме на ясно за зимни и летните, но всеки според нуждите си
        пропуснах само да упомена,че моите всесезонки само ги сменям ноември месец предните отиват отзад,задните отпред за да се износват равномерно,а и едно такова наблюдение за всички против всесезонките-там където аз на сняг и лед съм тръгвал с мойте всесезонки,никоя,ама никоя кола дори мерцедеса 4 матик и тем подобни не можа да тръгне с последен модел чисто зимни мишленки.Мисля,че съм си намерил балансирания компромис за пътищата по който минавам и карам.Ми кога заваля якия сняг в балкана октомври месец-стара планина,шипка,колко джипа с чисто зимни гуми бяха закъсали.Спасението е разумно и преценено във всяка ситуация.Разбира се спор няма за това,че специално направената гума за определени условия си е най-добра за тях.Не напразно има гуми със шипове за лед,те за това са направени,ама има убавци тука из София дето карат с тях и по асфалт Е-е?Та така!
        имах и Toyota Rav 4 2006g.
        Mitsubishi Lancer 2008g.
        Honda CR-V 1998г.
        Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X