Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има нещо дето не разбирам. ( 4х4)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има нещо дето не разбирам. ( 4х4)

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fO9Mqbl6qHY

На този пресен клип от онзи ден се вижда същия ефект задното се върти а предното не !

Забелязал съм ,че ако колата спре на тихи обороти на скорост в момента на спирането чувам удар отзад който силно ме съмнява включване на 4X4 !!??

Коментар

Първоначално публикуван от dogidog Преглед на мнение
      http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fO9Mqbl6qHY

На този пресен клип от онзи ден се вижда същия ефект задното се върти а предното не !

Забелязал съм ,че ако колата спре на тихи обороти на скорост в момента на спирането чувам удар отзад който силно ме съмнява включване на 4X4 !!??
      Има качване това баирче колега, ама трябва скромна подготовка. Пробвайте да намалите налягането в гумите около 1,5 атмосфери и пак пробвайте!!

Коментар

И аз отдавна се опитвам да събера повечко информация за това дали е възможно да се сложи система за блокаж чрез abs системата или по друг начин, но явно никои до сега не го е правил. За мен цр-в-то е по-скоро 2х2. Ако някой е намерил вариант за блокаж моля да сподели.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Има качване това баирче колега, ама трябва скромна подготовка. Пробвайте да намалите налягането в гумите около 1,5 атмосфери и пак пробвайте!!
          Този съвет за мен ли е? Някъде четох из форума, че за моите гуми, няма голямо разлика в поведението на гумата с различно налягане, но ще пробвам.
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
            Този съвет за мен ли е? Някъде четох из форума, че за моите гуми, няма голямо разлика в поведението на гумата с различно налягане, но ще пробвам.
            За всички важи, пробвай и пиши какъв е резултата. Всяка гума има коренна разлика в поведението си в зависимост от налягането в нея!!

Коментар

Вижте какво прави системата Super Handling-All Wheel Drive или SH-AWD на Хонда: http://www.youtube.com/watch?v=YidkaqlW9ns
              [B]CR-V 1998 128кс. Automatic.[/B]

Коментар

След този клип: За ко ми е блокаж питам аз тогава, като она си знае виско Колеги не замесваите ЦРВ с големите батковци в Офроад терените, със всичките им блокажи, бързи - бавни и тем подобни, ЦРВ си е една по висока лека кола вдигаща 100 за 10,8 сек, и това 4х4 WD e само един + към чудесната возия ускорение и динамика на тоя паркетник. Приятно ме изненадва всеки клип с опити за Офроуд с този автомобил, та дори и резултатите приятно ме изненадват, та господ бая тряя да е зает да вади някои от калта за да ме остави да закъсам с тая кола в условията в които шофирам Сега изгледасх внимателно клиповете, наистина едната предна се върти когато другата задна също се върти, за миг да ми обърка представите тва WD
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

преди малко се прибрах от село, а там 55 см мокър сняг.Няма по-голяма гадост. Карам 6-7-8 метра и пред капака се появява пряспа която се качва отгоре. За капак на всичко това част от снега се приблъсква под колата и я повдига. Предните гуми са във въздуха и бутат само задните. Е тогава давам назад 2-3 метра и с лека засилка пак напред и тази процедура я повтарях незнам колко пъти. Накрая спрях, поринахме малко сняг, сложих веригите и след няколко часа упражнение с лопати и бяхме готови за тръгване инакрая дойде снегорин.
                  Последно редактирано от spoko; 08-01-12, 18:08.
                  Honda CR-V I 2000 г.
                  0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

У наше село аналогичен случай!Само дето замириса яко на съединител и сега не знам да сменям ли или да го чакам да ме остави някъде

Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
                    Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Тва че е замирисал не значи че е за смяна понатварил си го, ако превключва добре и няма проблеми караи си , тои като му доиде време ще се обади с познатите симптоми
                      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Не съм гледал дали се регулира, ако не, сигурно си е за смяна, защото отделя много високо.Засега поне не боксува
                        Honda CRV-1998 г. 128 к.с. продадена
                        Honda CRV- 2004 г. 150 к.с. бензин

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
                          На този клип а и не само на него е така докато си гледах клипове ми прави впечатление че наще коли въртят задни гуми без предните да буксуват! Нали уж предните като пребуксуват тогава се завъртат и задните, ко стааа тука брее???? http://www.youtube.com/watch?v=KEHna...eature=related
                          и това http://www.youtube.com/watch?v=gGOYCzwFEAg
                          Привет,абе брате как ке фанеш с просто око четвърт оборот превъртане,на предното колело,знаш аз щу снимки и видео и кал от камерата свалих докато се уверя ,че всичко е така както е описано в ръководството на работа на автомобила,то не беше гледане на забовено,но те беше снимане с високоскоросна камера,ама бугарина си е бугарин око да види,ръка да пипне.И ,кво като разбрах,как включва и кога върти и боксува,пак не може да ме извади от някой участъци дето минават,айде в моя случай ладата Нива,в вруг път беше обратного Нивата не мина аз минах,но-о-о-о-о! едно е сигурно и доказано-дето мина с нея лек автомобил,серийно производство не може-е-е-е!Факт!Аз съм си доволен от сувчето-за лов ми е идеално!
                          имах и Toyota Rav 4 2006g.
                          Mitsubishi Lancer 2008g.
                          Honda CR-V 1998г.
                          Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Първоначално публикуван от rivan Преглед на мнение
                            Не съм гледал дали се регулира, ако не, сигурно си е за смяна, защото отделя много високо.Засега поне не боксува
                            Регулира се.
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X