Някой знае ли къде в България мога да купя акумулатор за Honda CR-V първа генерация?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акумулатор за CR-V
Свий
X
-
От: Акумулатор за CR-V
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеНякой знае ли къде в България мога да купя акумулатор за Honda CR-V първа генерация?
Ооо, те бяха нестандартни!
Колегата spoko,скоро си купува тука в Ловеч,даже като върна стария му направиха отстъпка.
Ако Ви е спешно му звъннете по-телефона,че той не влиза всеки ден в форума.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
-
Стига бре, акумулатори има на всяка крачка дори тея тънките наще ги има, има модели на Берга за 128 лева, има на БОШ С4 с къвто съм аз към 150 лева, има на ФИАМ за към 145 лева, има на Ексаид към 150 лева, АЦ-делко за 180 лева, Варта блу динамик за 130 лева, тва са цените които помня от преди година когато трябваше да купувамПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT
Коментар
-
Изясни ми се вече. София, Пловдив и Варна на всяка крачка. Това ще свърши работа. Просто тука ги няма и не знаех как е по големите градове.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеИзясни ми се вече. София, Пловдив и Варна на всяка крачка. Това ще свърши работа. Просто тука ги няма и не знаех как е по големите градове.имах и Toyota Rav 4 2006g.
Mitsubishi Lancer 2008g.
Honda CR-V 1998г.
Honda CR-V 3 2008 2.4 automat
Коментар
-
Milen_sf ...
Моят е Exide Excell EB 455, 45Ah, 300A(EN).
Размерите са - височина 210 mm, дължина 240 mm, широчина 130 mm.
Започвам трета година с него, няма проблем. Разбира се, зимата тук е не по-студено от -5°.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Колеги, а някой пробвал ли е да монтира стандартен акумулатор с десен + на нашите джипки като го завърти на 180 градуса? Достигат ли кабелите? Има акумулатори на доста сносни цени с десни +."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Ако размерите са същите, като в предишният ми пост, няма проблем. Моите кабели са достатъчно дълги, и няма значение, къде ще са клемите, отпред/отзад/ляво/дясно.Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual
Коментар
-
Колеги, някой ползвал ли е AFA / в магазина ми казаха че е Варта може би класическата им серия, цена 110лв. за такъв без обслужване. 45АH, стартов ток 330А. Размерът е нашия има и с ляв и с десен +? И Перион и Бош бяхя горе долу с такива цени- това като приспадна 8% отстъпка ако си върна стария."Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
-
Здравейте колеги, зимно време- зимни въпроси. Какви напрежения на зареждане Ви дават хондичките. Моето е 14,4 без промяна при включване на консуматори. Да не би да ми е малко високичко, въпреки че границите са 13,8-14,2? А да добавя мерено е с уред от 8 и от 80лв. тъй че не е от уреда. При вас как е?"Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар