Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пръскалки на фаровете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пръскалки на фаровете

Здравейте колеги!Търся ел.схема на пръскалките на фаровете.Смених моторчето,което не работеше,смених и релето но не искат да работят!Пръскалките само при пуснати фарове ли работят?Благодаря предварително на отзовалите се!

От: пръскалки на фаровете

работят по всяко време щом си на контакт или с работещ двигател. дори и да задържиш бутона релето си опридела времето за пръскане. провери дали маркучетата са вкарани в накрайниците и да не ти пръска под бронята. Всъщност ако работи моторчето би тръбвало да го чуваш дори и да не пръска по фара.
    Honda CR-V I 2000 г.
    0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Моторчето не се включва.Чува се само щракането на релето.

Коментар

Що си мисля,че без включени фарове,тези пръскалки няма да тръгнат!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Нямам идея как работят.Като купих колата не работиха и сега се заех да ги правя.Някой знае ли кой е предпазителя?Мисля ,че без схема няма да се оправя.

Коментар

Още утре ще проверя, но съм почти сигурен че работят и без включени светлини. да не е прикъснат някой кабел към моторчето
            Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Работят и при включени и при изключени фарове. проверих го сутринта.
              Honda CR-V I 2000 г.

Коментар

Привет!
                С появата на темата ,реших и аз да проверя моите и ... не сработиха и само релето щрака ,а си спомням ясно ,че преди време работеха. даже като купувах колата и я проверявах ,окъпах един приятел, който гледаше нещо отпред. Бедата в случая беше,че явно течността беше преседяла твърде много в системата без да се ползва, защото смърдеше на тоалетна. След банята и другарят ми смърдеше ппо същия начин
                Но по темата.Дали има значение нивото на течността, докъде е?
                Дано ми остане време да проверя ,а и кой е предпазителя, макар че релето пък сработва.
                доскоро.
                C-RV= CHROM -VANADIUM BY HONDA

Коментар

Моите пръскалки вече са оправени! Оказа се, че освен моторчето ,което беше изгоряло ,ми бе изгорял и предпазител но не от тези под волана, а в моторния отсек в кутията с релетата.
                  Предпазителя е голям /червен/правоъгълен.
                  Междудругото купих и още едно реле, а моето беше здраво,така че ако на някой му трябва да свирка!Поздрави!

Коментар

Здрасти!
                    А колко ампера е предпазителят и къде точно в онази кутия е? Нали беше писал , че като натиснеш копчето, релето щракало?
                    поздрави!
                    ПП: А от къде се сдоби с ново моторче.За всеки случай... И колко ти излезе?

Коментар

Здравей колега.Предпазителя е 50 ампера.Кутията се намира до акумулатора,пред него.Релето щракаше два пъти и затова си помислих ,че е развалено,а то точно така трябва да работи на импулси.Като натиснеш бутона моторчето пръска около секунда ,две и релето го изключва независимо ,че продължаваш да държиш бутона натиснат.След обаждания по различни морги накрая ги намерих вСофия но не се сещам как се казваше автоморгата.Оказа се ,че са доста дефицитни.Моторчето ми излезе 30лв.а релето ибутона 50лв

Коментар

Сърдечно благодаря!

Коментар

Да не отварям нова тема, да попитам тука, пак е за фаровете.
                          Има ли някой дневни светлини на хонда 1 генерация. Някъде четох че има такава опция но не е активирана.
                          Проблема е че не се сещам къде го четох из форума и дали беше за нашия автомобил въобще, за това питам.

Ама едно изказване стана , да не ти е работа да го четеш.
                          -------Honda CR-V 128к.с.--------
                          "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Първоначално публикуван от madmaximus Преглед на мнение
                            Да не отварям нова тема, да попитам тука, пак е за фаровете.
                            Има ли някой дневни светлини на хонда 1 генерация. Някъде четох че има такава опция но не е активирана.
                            Проблема е че не се сещам къде го четох из форума и дали беше за нашия автомобил въобще, за това питам.
                            Ама едно изказване стана , да не ти е работа да го четеш.
                            Колега, аз четох в раководстовото при мен го има тая опция, но виждам че са ми махнали бушоните за дневна светлина те са към един модулатор който е при бушоните под кормилото. при мен са с 7.5 ампр. , но аз съм с МК2(2002-2006 година). така,че провери в МК1 дали го има!!!!
                            ДА СПРЕМ ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА !!!
                            NISSAN Terrano II R20 2,7TDI SE+,2000

Коментар

Да ама само за колите в Канада и USA. То така си пише и в ръководството май.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=111226 ако не си я видял де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X