Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CR-V 1 ген.-най-икономичния,функционален,евтин и проходим SUV втора ръка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Honda CR-V 1 ген.-най-икономичния,функционален,евтин и проходим SUV втора ръка?

Първоначално публикуван от bate_em4o Преглед на мнение
    Имам я от 6 години Хондата, 2000г. 147 кончета, разход 7 и нещо за 100 км. извънградско, ми звучи напрао фантастика....ама не съм я карал с 70-80км/ч.
    Иначе съм я пробвал за макс. скорост-190 си ги държи на магистралата от Пловдив за морето. После като сметнах разхода.....19/100.
    Всичко това с газов инжекцион.
    За проходимост-бива си я, вадил съм от една нива една "направена" Фероза, посред нощ натоварен с 5 чиляка съм пердашил по един път за "трупарки" да катеря връх Голяма Сютка да спасяваме един замръкнал планинар, и вода се е плацикала по предния капак минаваики през едно "поточе"...
    Тея истории ги знаят едни хора дето са във форума и могат да ги потвърдят..и не карат CR-V.
    Та колицата става, верно не за хард,екшън,турбо изпълнения...
    Ама...тея Витари..."гранд"...кое му е гранда бре? Влезнах при един приятел и раменете ни са опряха..ае стига...
    Моята е същата и ми е давала,такъв разход 7-8 ,но наистина с 70-80,като ходихме преди няколко години за първи път до Халкидики и ме бяха яко наплашили от гръцките полицай.....
    Иначе,точно към стара гранд витарка се бях насочил,но мой приятел ми препоръча цр-в и въобще не съжалявам за избора,защото ми върши идеална работа за семейно комби,градска кола и жип......... 3в1.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X