Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CR-V 1 ген.-най-икономичния,функционален,евтин и проходим SUV втора ръка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Honda CR-V 1 ген.-най-икономичния,функционален,евтин и проходим SUV втора ръка?

Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнение
    Приятели,въобще не ми пука,какво мислят и плачат тези с витарниците.Важното е че ние сме щастливи собственици на колата която харесваме,и няма да се впечатлим от мненията на хора които нямат право да се обаждат в нашия форум!Не че съм впечатлен много от техните мнения.Просто нямам време да се разправям с разни комплексари.Затова ще кажа само: Радвайте се на своето ЦЕЕРВЕ и да не ви пука каво мислят раЗни навлеци в нашия форум!!!
    "Колега", вие нямате Форум, а пишете в подраздел на по-голям такъв.
    Следствие на което, всеки има право да си изкаже мнението навсякъде в него.
    На следващото "навлеци" и "комплексари" мисля, че поради нарушаване на добрия тон тук, ще си понесете последствията.
    Хвалете си "джипа", надъхвайте се един друг, каква пила сте купили за без пари, но си мерете приказките.
    Рейсърските изкази - в рейсърските форуми.
    Последно редактирано от maxxx; 19-05-11, 23:57.

Коментар

От: Honda CR-V 1 ген.-най-икономичния,функционален,евтин и проходим SUV втора ръка?

Първоначално публикуван от 4i4o_doc Преглед на мнение
      Приятели,въобще не ми пука,какво мислят и плачат тези с витарниците.Важното е че ние сме щастливи собственици на колата която харесваме,и няма да се впечатлим от мненията на хора които нямат право да се обаждат в нашия форум!Не че съм впечатлен много от техните мнения.Просто нямам време да се разправям с разни комплексари.Затова ще кажа само: Радвайте се на своето ЦЕЕРВЕ и да не ви пука каво мислят раЗни навлеци в нашия форум!!!
      +1, въпреки, че не бих го казал с чак толкова остри думи

Ние сме си направили нашия избор, съобразен с НАШИТЕ изисквания - CRV, на който изискванията са други - избира друга кола.
      Разбирам, че всеки си харесва и защитава неговия избор, но нека си останем с добрия тон. Като искаш да обориш някого, правиш го с факти, не с обиди.

Коментар

Е ся ги ядосахте вече не стига че до скоро нямаше раздел за "леката кола" Хонда ами ги руагете що влизат в него и що си хвалят Витарките тука. Аз примерно раздела на Витара даже не го знам и къде е, така е щото не ме и интересува тази кола, обачеееееее явно кат се разминаваме по пътищата те се заглеждат по нашатаааааа, и ги обзема любопитство и като се приберат в къщи си викат: Абе чеки да го видим тоя раздел на хонда кво стааа там, кви проблеми имат, кви ремонти. Влизат и гледат налегнала ни скукааааа, нема нищу ново, хората се чудят ква щора да си направят , как да си осветят копчетата и как да си влачат караваната. И изведънж цъфва подходящата закачлива тема с хвалби, и О чудеса, вече има къде да изкажат мнение. Та затуи аз не им се сърдя и за разлика от колегата ги приветствам с добре дошли, в спора се ражда истината! пък и така през час да влизам в форума все има нещо писано , инак вече тряше да почнем си разказваме вицове Аи, до след малко
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
        Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Развалихте хубавата тема е вашите препирни. CR-V си е идеална машинка за асвалт и черни пътища, поляни, язовири и реки. За сериозен офроуд не става. Ама то и никой не я е проектирал за това. Това си е Пикник автомобил и името му това значи. Даже маса си има в багажиника, с дупка за чадъра . Експлоатационните му разходи пряко зависят от зад кормилното устройство.
          Моля ви не плюйте по другите марки, както не искате да плюят по вашата. Спазвайте добрия тон. Когато се срещнем извън пътя с колеги, на кого му пика кой с какъв автомобил е, важна е идеята да сме сред природата и да сме хора. От моя опит до сега, там където беше стигнала витарата, беше стигнал и москвич и лада и трабант и форд ескорт и хондата, и какво от това. Всички ловяхме риба и си разменяхме и стръв и закачки и съвети и никой не обсъждаше коя кола нестава и коя става, а само удоволствието да стигнем до непрестъпното място, всеки по свой си начин със своя си автомобил.
          Хвалете си автомобилите, описвайте предимствата и недостатъците им без да оспорвате качествата на другите, за да могат тези които са на кръстопът в избора сами да решат какво им е необходимо.
          Приятен ден на всички.
          -------Honda CR-V 128к.с.--------
          "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Значи, зимата реших да преодолея един затревен склон покрит с нов сняг, целта ми беше да скъся с няколко километра пътя. Ако не станеше щях мина по дългия и лесен маршрут. Вече към края в най високата и стръмна част, започна да се чува пукането,скърцането,виене по- точно не знам как да го обясня в задния мост. Предните гуми са зимни, а задните летни в случая, преодолях баира, не съм се връщал. За смяната на маслото, значи при покупката на Хондата от Англия, тъста ми я е карал там около половин година и когато е тръгвал за България, е отишал в тамошен сервиз. Поискал е смяна на всички масла, ремъци и ремонт където е необходимо. Казали ли са му, че маслото на скоростната котия не се сменяло, до живот! За маслото в диференцияла, такова каквото си било при закупуването. Тук на родна почва се останови, че темостата е заминал, предницата се нуждаеше от ремонт, май и там майсторите са ..........

Коментар

Чичо Док, моите уважения, но не ми харесва отношението ти към колегите. Колегите преди мен са казали защо, да не се повтаряме.

Само се чудя, откъде го вадите тоя разход на кола с 4 степенен автоматик, без оувърдрайв. Аз не успявам. Още нещо - нещицата, които те кефят в CRV-то, изобщо не са стандартни за 1-ва генерация. Стандартни са за твоето (и моето) JDM. За останалите са екстра.

Валка, явно си разбрал, по скъпия начин, как, кога, и с какво се сменява маслото в автоматика. А за английските "майстори" не ми се говори.

п.п. Между другото, CRV е на първо място в UK по рентабилност в класа си (SUV), т.е. рядко се чупи и е евтино за ремонт.

Успех на всички фенове!
              Последно редактирано от krasi-mir; 20-05-11, 11:55.
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
              Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
              Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Никой не казва, че колицата е лоша. Дискусията бе породена от заглавието което не отговаря на истината. Ако беше нещо от типа на "Це Ер Ве - общи приказки" никой даже нямаше и да прочете какво пише. Отделно незнам защо се спрягат "витартаджии". И комунизма беше много хубав ама до 89та, после хората видяха че има и друго, различно от Жигула. Нека не превръщане Хондичката в Жигула.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Здравейте колеги, мога да споделя разхода на бензин на CR-V 2,0L автоматик 2009г. Когато я карам само в централната част на Варна 16 на сто зимата до18 на сто но това е само спри тръгни,първа втора предавка. Нормално градско 12/14 на сто. На магистрала 9 на сто, само по междуградски пътища пада на 7.5/8 на сто.Средният разход засечен за близо 10000км. е 10.5 на сто. Аз си мисля че стилът ми на шофиране е икономичен.

Коментар

На първата генерация и дават 8.6 по каталог. При ръчна скоростна кутия.
                    Последно редактирано от Kalinkata; 24-05-11, 22:15.

Коментар

Колега,в заглавието на темата пише 1-ва генерация.Просто мога да се закълна че ЦЕЕРВЕТО ми гори пролетно време,без вкл. климатроник,със единствен багаж -мене,и при каране 90км./ч. -7.2л./100км.
                      [I]Honda CR-V B20B RD-1 JDM Auto 1998г.[/I]
                      [I]Toyota Corolla 1,4 D-4D 2009г.[/I]

Коментар

Колеги, от седмица имам СР-В ІІ ген. 2.0 - 150 к.с. Градско ми гори не повече от 11, но вчера минах 260 км. извънградско и се оказа, че и извънградско разхода е долу горе 11 на сто със средна скорост 120 км/ч. По каталог го дават 7.7 извънградско. Може би това е при скорост 80 км/ч!? Другия вариант е в бензиностанцията да са ме преметнали с 2-3 литра! Поживем увидем, както се казва
                        HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

Малко високо ми се види, понеже аз на газ с 120 докарвам 11 разсход та си мисля че си е бая, ама явно си сипал кофти и по малко бензин С кви гуми си ?
                          Иначе 7,7 може да докараш само ако караш с 80-90, колата е с къси скорости и на по високи скорости почва да си похапва
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
                          Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Това разход по борда/ II ген. май имахте/ ли е или пълно-пълно. Според мен разходът трябва да е между 9,5л-10,0л. пък и колега, заглавието на темата е за CRV I не за II, кокат си имате VTEC.
                            "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първоначално публикуван от ckon Преглед на мнение
                              Колеги, от седмица имам СР-В ІІ ген. 2.0 - 150 к.с. Градско ми гори не повече от 11, но вчера минах 260 км. извънградско и се оказа, че и извънградско разхода е долу горе 11 на сто със средна скорост 120 км/ч. По каталог го дават 7.7 извънградско. Може би това е при скорост 80 км/ч!? Другия вариант е в бензиностанцията да са ме преметнали с 2-3 литра! Поживем увидем, както се казва
                              Има и вариант -субективен.........една и съща кола може да дава доста различни разходи на гориво........
                              Последно редактирано от cr-v 1; 23-01-13, 13:00.

Коментар

Имам я от 6 години Хондата, 2000г. 147 кончета, разход 7 и нещо за 100 км. извънградско, ми звучи напрао фантастика....ама не съм я карал с 70-80км/ч.
                                Иначе съм я пробвал за макс. скорост-190 си ги държи на магистралата от Пловдив за морето. После като сметнах разхода.....19/100.
                                Всичко това с газов инжекцион.
                                За проходимост-бива си я, вадил съм от една нива една "направена" Фероза, посред нощ натоварен с 5 чиляка съм пердашил по един път за "трупарки" да катеря връх Голяма Сютка да спасяваме един замръкнал планинар, и вода се е плацикала по предния капак минаваики през едно "поточе"...
                                Тея истории ги знаят едни хора дето са във форума и могат да ги потвърдят..и не карат CR-V.
                                Та колицата става, верно не за хард,екшън,турбо изпълнения...
                                Ама...тея Витари..."гранд"...кое му е гранда бре? Влезнах при един приятел и раменете ни са опряха..ае стига...
                                Последно редактирано от bate_em4o; 23-01-13, 23:21.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X