Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Теглене на каравана с CR-V автоматик ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Теглене на каравана с CR-V автоматик ?

ква е цената на комплекта?

Коментар

150 лв. ако е за София може да го доставим

Коментар

Проявявам интерес, само няколко въпроса имам. Скайпа ми е lerkbg.

Коментар

Здравейте,
          чудна тема и аз имах същите питанки за моето црв. Е сега се отдавам в търсене не теглич и каравана. Бих искал да попитам обаче , как функционира спирачната система на караваната...свързвали се по някакъв начин с тази на автомобила.
          И един въпрос към колегата bracnica - Колега, намерили инфо за това как трябва да се дърпа каравана с включен OD/Off или ...

Коментар

Първоначално публикуван от koleff3 Преглед на мнение
            Здравейте,
            чудна тема и аз имах същите питанки за моето црв. Е сега се отдавам в търсене не теглич и каравана. Бих искал да попитам обаче , как функционира спирачната система на караваната...свързвали се по някакъв начин с тази на автомобила.
            И един въпрос към колегата bracnica - Колега, намерили инфо за това как трябва да се дърпа каравана с включен OD/Off или ...
            Нищо не се свързва. Спирачките на караваните са инерционни. Кара се на изключен овърдраив. Ако имаш въпроси за това какво е инерционна спирачка питай ще се опитам да обясня.

Коментар

Първоначално публикуван от bracnica Преглед на мнение
              Благодаря на всички ,които се включиха по темата!
              Намерих сайт в който има инфо за всички видове автомобили колко могат да теглят.
              Това е за CRV-то : http://www.parkers.co.uk/advice/Towi...True&model=302
              Значи имам същия модел и година, Хонда, ходих в сервиза на хонда да ги питам за какво са означенията 1,2,D3 и D4. Тогава ми обясниха така: Когато теглиш тръгваш от 1,2 и D3. От тогава така го практикувам.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Нищо не се свързва. Спирачките на караваните са инерционни. Кара се на изключен овърдраив. Ако имаш въпроси за това какво е инерционна спирачка питай ще се опитам да обясня.
                Благодарско Колега...малко късно отправям благодарности, но за съжаление все по рядко имам възможност да се отдам на любимия си форум Offroad та, ще се наложжи да ми обясниш с 2-3 думи за инерционната спирачка на караваните. Питах и чичко гуугле, ама явно и той не знае всичко Търсих и в wiki педия, ама там инфо само за стандартните спирачки - барабан, дисков, магнитна ... От тук там прочетох нещо за инерционната спирачна с-ма и доколкото разбирам прилича на спирачката на коланите в автомобила...самозатягащи или греша.
                Някой знае ли от къде може да се намери инфо за тая хонда автоматик с дърпане на каравана колко ще харчи...
                * така и така говорим за каравани, някой чувал ли е дали се отдават под наем. Преди да си купя, много бих искал да пробвам да наема, да я закача на колата и да видя дали наистина ще ми хареса да я дърпам

Коментар

колега, това звучи много странно. все едно караш ръчна скорост... Хм, нека някой запонат да сподели. Аз като нямам д3 и Д4 да тръгвам с 1 ..2 и послед D? според мен 1..2..д3 е само ако си на лош терен. иначе звучи странно.

Коментар

Първоначално публикуван от koleff3 Преглед на мнение
                    Благодарско Колега...малко късно отправям благодарности, но за съжаление все по рядко имам възможност да се отдам на любимия си форум Offroad та, ще се наложжи да ми обясниш с 2-3 думи за инерционната спирачка на караваните. Питах и чичко гуугле, ама явно и той не знае всичко Търсих и в wiki педия, ама там инфо само за стандартните спирачки - барабан, дисков, магнитна ... От тук там прочетох нещо за инерционната спирачна с-ма и доколкото разбирам прилича на спирачката на коланите в автомобила...самозатягащи или греша.
                    Някой знае ли от къде може да се намери инфо за тая хонда автоматик с дърпане на каравана колко ще харчи...
                    * така и така говорим за каравани, някой чувал ли е дали се отдават под наем. Преди да си купя, много бих искал да пробвам да наема, да я закача на колата и да видя дали наистина ще ми хареса да я дърпам
                    Представи си две дълги тръби с различна големина, поставени една в друга. Караваната е прикрепена към външната, а теглича на колата, към вътрешната. Когато натиснеш спирачка, вътрешната тръба потъва във външната и чрез листова система придава напрежение на спирачките на караваната или ремаркето. Когато подадеш газ, съответно тя се връща в изходна позиция и освобождава спирачната система на караваната. По този начин при спускане, въпросното вътрешно тяло, потъва във външното и оказва натиск на накладките на караваната или ремаркето и то/тя не бута колата а спира еднакво с нея. Иначе казано, захващането на караваната спрямо автомобила, не е стационарно и позволява лек ход на приближаване или отдалечаване, но това променя изцяло поведението на караваната на пътното платно и е далеч по лесна за управление. Системата е елементарна и ужасно полезна.

Описанието ми също но надявам се разбираемо.

Коментар

Е по ясно не виждам как може да бъде обяснено. Благодаря! Имаш студена бира от мен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X