От: Препоръчайте сервиз за монтиране на газов инжекцион BRC
Ти след тези три монтажа още ли не си "загубил кола" наи малкото, или нищо не разбираш от монтажи или трябва да направиш курбан че си още жив. щото аз след един монтаж при въпросния специалист след тва съм оправял де кво що има по монтажа, чесно по скапан монтаж до сега не ми е правен, всичко беше претупано колко да се вземат парите и после се спасяваи . Няма да влизам в подробности щото вярваите ми не ви се чете толкова, има го писано на друго място на дълго и широко със снимков матерял и само тва че разбирам от някои неща ме е спасило от инциденти за самата кола а и за самите нас в нея.
Пиша този пост като предупреждение към всеки дръзнал да монтира там уредба, хубаво да си направи сметката колко му се рискува. Аз отидах при тях като уж доказани специалисти с наи дългия стаж в града в тая област, с наи хубавия сервиз в града, платих им наи високата цена за града, и получих наи лошия и некадърен монтаж. Не знам преди как са монтирали но явно кадърните му момчета които са монтирали на теб са избягали и сега компетентноста на тези е под въпрос.
Първоначално публикуван от mar_651
Преглед на мнение
Пиша този пост като предупреждение към всеки дръзнал да монтира там уредба, хубаво да си направи сметката колко му се рискува. Аз отидах при тях като уж доказани специалисти с наи дългия стаж в града в тая област, с наи хубавия сервиз в града, платих им наи високата цена за града, и получих наи лошия и некадърен монтаж. Не знам преди как са монтирали но явно кадърните му момчета които са монтирали на теб са избягали и сега компетентноста на тези е под въпрос.
Коментар