Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте сервиз за монтиране на газов инжекцион BRC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте сервиз за монтиране на газов инжекцион BRC

Първоначално публикуван от mar_651 Преглед на мнение
    Колега,отново ще напиша защото май не успях да натисна правилното копче и не знам дали се е видял отговора ми,че нямам време да чакам модератора.Моята уредба е газов инжекцион BRC,монтирана в сервиз "Фагу" Пловдив,"Асеновградско шосе".Собственик е Димитър Янаджиев,който също има Хонда CRV със същата газова уредба.При него съм слагал общо четери газови уредби на четерите ми предишни автомобила, и всички са били перфектни.За около година и половина съм изминал около 12000 км,без никакви проблеми.Преди около седмица за пръв път /след монтажа/ отидох в сервиза за диагностика и всички параметри бяха отлични.Качеството на монтажа е страхотно .
    Ти след тези три монтажа още ли не си "загубил кола" наи малкото, или нищо не разбираш от монтажи или трябва да направиш курбан че си още жив. щото аз след един монтаж при въпросния специалист след тва съм оправял де кво що има по монтажа, чесно по скапан монтаж до сега не ми е правен, всичко беше претупано колко да се вземат парите и после се спасяваи . Няма да влизам в подробности щото вярваите ми не ви се чете толкова, има го писано на друго място на дълго и широко със снимков матерял и само тва че разбирам от някои неща ме е спасило от инциденти за самата кола а и за самите нас в нея.
    Пиша този пост като предупреждение към всеки дръзнал да монтира там уредба, хубаво да си направи сметката колко му се рискува. Аз отидах при тях като уж доказани специалисти с наи дългия стаж в града в тая област, с наи хубавия сервиз в града, платих им наи високата цена за града, и получих наи лошия и некадърен монтаж. Не знам преди как са монтирали но явно кадърните му момчета които са монтирали на теб са избягали и сега компетентноста на тези е под въпрос.
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Скоро монтирах BRC в сервиза им в Бургас - много грамотна работа . Бутилката е тороидна - 31 литра( събира 27,6 литра) и свършва за 226 километра, става дума за градско. Извънградско още не съм карал - газовото го сложих скоро. Следва втора настройка след 1000 км. Без омаслител съм и със иридиеви свещи NGK.

Коментар

Здравейте, колеги.
        Зачудил съм се дали да не си сложа отново газова уредба на моята Хонда ЦР-В 1 ген. Този път съм решил да е ГИ. Преди имах обикновено АГУ и имах големи ядове.
        Прочетох доста по темата и мисля, че си харесах модел.
        Харесал съм си ГИ BRC - това ми е фаворита за сега.
        Други варианти са може би Бертолини или Romano.

Въпросите ми са два.
        1. Какъв съвет бихте ми дали за модел ГИ, който да избера? От новите ГИ има ли по-добри варианти или най-добре си е да заложа на BRC-to?
        2. В кой сервиз да отида да ми поставят ГИ-то? Официалният сервиз на BRC в София добър ли е?
        Знам че е много важно кой я монтира газовата и колко добре е настроена. Затова моля споделете за добри газаджии в София (може и на лични за да не правим реклами ).

Предварително ви благодаря за помощта.

Коментар

Имам опел фронтиера и го ползвам за разходка в гората и язовири не съм ловец но ходя за риба.
          Джипа го купих 2005г. беше на една година с метанова уредба BRC но там където го ползвам няма метан. Миналата година отидох в Фагу - Пловдив
          Тоя господин Янаджиев. Господина каза да избирам 700-900-1200-1799 лв. не разбирам от газ избрах 1799лв. не съм правил въпрос за пари.
          Имах само едно условие бензиновата помпа когато килата е на газ да бъде изключена за тази услуга 35лв. доплатих. До тук супер отношение всичко перфектно.
          Дойде зимата и колата няма парно на малки обороти има парно над 3000 оборота и студ. Отидох да попитам и от там почна лошо отношение и ми заявиха че от тяхна страна всичко е перфектно и ме изгониха - имам малки познания по топлотехника отворих да видя 18мм. е изхода за парното от мотора а на изпърителя на газовата уредба е с 21 мм. и изпарителя е монтиран доста по ниско от радиатора на парното ( успоредно беше вързано) направи си го последователно първо изпарителя после парното и всичко заспа. За 6 месеца минахме 60 000км. сменяхме филтри газова фаза течна фаза всичко по книга. Тази година нивомера спря да отчита и записах си час и без това дойде време за филтри пак. Отивам оставих колата когато те казаха обадиха се после че е готова взех си я и нивото на газта нито на копчето нитоо на стрелката на бутилката показва. Пак си записах час ден отидох и от 9 чеса сутринта до 13чеса изобщо не ми погледна колата имал много работа каза на другия ден в 9 чеса идваш правим я. Пак отидох тоя път пих кафе на бензиностанцията и от 9 чеса до 11 чеса пак изобщо неми погледна колата. Отидох казах му че приключихме с ремонта и си тръгнах. Обадих се на представителя на BRC за България и му обясних че имам проблем така и така. И той ми каза че това не е истински сервиз BRC. Каза ми да отида в сервиза BRC на края на тракия и там за 10 минути свалиха бутилката отвориха я и установиха че поплавъка е паднал и не е бил залепен. Сложиха ми нов залепиха го събраха бутилката и бях готов. Аз попитах колко струва ремонта понеже не бягам от сметките но това за което съм платил да е в ред. Отговориха ми че не тяхна работа да ми ремонтират нещата но марката BRC е тяхна и за да бъде клиента доволен те ми я ремонтираха.
          Сега да кажа вече знам къде е истинското BRC и там ще ходя.
          Просто дано да няма проблеми с ремонт при господина. А и да го успокоя господина с касовата бележка гаранционната караата и всички останали документи съм пуснал жалба до защита на потребителя с удоволствие чакам глобата.
          Господин Янаджиев имате отвратително отношение но сте на тази възраст че не подлежи на промяна

Коментар

Ще се сетиш, много е мазен преди да ти вземе парите, да беше прочел темата преди това
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
            Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X