Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Собственик на crv от днес!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Собственик на crv от днес!

Аз съм тоз колега с 144 те лева тя се получава като от стандартната цена която беше пак нещо към 170 лева с монтажа ми правят 20% отстъпка и се получавя тази, копуваме доста гуми от една фирма та се възползвах. Гумите са хубави.
    Ключа предполагам, че ще ти го направят на много места. Във Варна съм правил за ЦРВ, правят го като копират чипа на ключа които имаш. Цената беше 80 лева. Ключарско ателие, нищо особенно.

Коментар

Ако искате вярвайте,но жена ми май най-много ще се зарадва на покупката По принцип карам това:

Откакто съм взел хондата,не съм се качвал на БМВ-то Много ме кефи.Не знам дали няма да е до време и дали няма да ми омръзне,но засега се превръщам луд фен на тази марка!А жена ми е доволна,защото тя сега се кипри с другата кола

Коментар

Ем то голяма разика има между двете коли, предполагам че БМВ то е доста по-луксозно вътре и доста по-динамично в пътя. Чудя се само как жена ти още не е пребарала хондата. Моята вече в лека кола не иска да се качва.

Коментар

Може и така да стане,ако се пита от нея де

Коментар

Да знаеш голяма борба е! Дадеш ли и да пробва хондата, забрави да ти я върне. почваса едни приказки, едни препирни, аз за сега удържам фронта ама до кога незнам. Винаги си търси причина да я вземе, даже я мие само и само да я кара
            -------Honda CR-V 128к.с.--------
            "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Абе колеги сега се загледах по обстойно в снимките, всички хонди 1 генерация с една и съща дамаска ли са? Аз все такава като тази на снимките срещам, и моята е такава.

Коментар

4естито колега да я караш сас здраве.относно свиренията и моита откак застудя се обажда, нищо страшно караи и пей.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10072010192.jpg
Прегледи:1
Размер:134.1 КБ
ID:5233453

Коментар

Браво колега,че се вклюи в нашите редици,със здраве да я караш и за българските пътища,ще се увериш че е по добра в пъти от БМВ-то макар да няма толкова екстри,и щу багаж събира и как се катери и набира,за вдигната високо лека кола си е супер.Карай и се кефи!
                  имах и Toyota Rav 4 2006g.
                  Mitsubishi Lancer 2008g.
                  Honda CR-V 1998г.
                  Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Честита да ти е Сложи и едни секретни болтове на гумите,че има лоши хора
                    Пътят е целта.

Коментар

късметлии сте и на коли и на жени. да ви мият колата за да я карат. сега ще викна и моята да прочете, че нещо съм я позънемърил хондичката . иначе жената кара една Пума с повече спойлери отколкото трябва и за сега си се вози в нея въпреки че има возия на лагерна количка (предполагам че сте си правили на времето такива и ме разбирате) мога да я препоръчам само на хора с камъни в бъбреците за безплатно лечение иначе си върви много добре пущината, даже ми дърпа на старт и то доста. на въпроса за тапицериите сега. всичко е с ципове и ако намериш добър шивач не е проблем да смениш в какъвто цвят искаш.
                      Honda CR-V I 2000 г.
                      0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

братко spoko моита жена кара по малка и от пумата-- форд КА- линка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X