Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Собственик на crv от днес!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Собственик на crv от днес!

Здравейте!
    След много четене се спрях на Honda Crv ,като кола за жена ми и понякога за риболов и ски.Вчера изникна една в мобиле и днес ,вече се присъединих към вашите редици.При пробата ми направи впечатление,че при пълен завой наляво и надясно,че чува някакъв шум в едно от задните колела(все едно се затруднява).Нормално ли е това и ако не,каква би могла да бъде причината?

От: Собственик на crv от днес!

Честито - много безаварийни!

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=104513
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от joro65 Преглед на мнение
      Здравейте!
      След много четене се спрях на Honda Crv ,като кола за жена ми и понякога за риболов и ски.Вчера изникна една в мобиле и днес ,вече се присъединих към вашите редици.При пробата ми направи впечатление,че при пълен завой наляво и надясно,че чува някакъв шум в едно от задните колела(все едно се затруднява).Нормално ли е това и ако не,каква би могла да бъде причината?
      Честито!Пожелавам много безаварийни километри.
      За шумът,колегата silverfox те е насочил към причината.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Честита да ви е, много безаварийни километри. За шума най вероятно е каквото казват колегите
        -------Honda CR-V 128к.с.--------
        "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

Благодаря ви колеги!
          Ще се пробвам да е вдигна във въздуха хондиЧката,пък да видим какво ще стане!Плюс смяната на масла и филтри,като гледам май ще е неизбежна и подмяната на амортисьорите.Това при огледа не го Усетих,но като Я покарах малко се усеща, Че са свършили А уж колата по сервизна книжка е 99000!!!Кога пък ги разсипаха тия амортисьори!Има една отворена тема за подмяната,цени и място за закупуване,но май се коментира за по новия модел.Да даде някой съвет,ако е сменял!

Коментар

е те тия сервизнни книжки и тях ги лекуват.Карай това са дреболии , колата е супер направи и една профилактика и после газ до ламарината да и е леко на машината . Да си я караш със здраве.........
            Grand Vitara 2005g- за работа
            Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
            Lexus RX200t -2016г.-евридейката

Коментар

Те амортисьорите се усещат веднага, но както и да е - взел си я и не съжалявай. Джипчето по принцип е супер. А като видиш 99 000км, ако не си обикалял автокъщите, е трябвало веднага да ти изникне пред погледа която и да е реклама за 99.99лв. Ако си обикалял автокъщите пък веднага ти прави впечатление, че коли под 10г са от 95 до 99 000км, а коли над 10г са от 100 до 120 000км
              За цени можеш да питаш колегата mimo13
              Аз 3 пъти вече пазарувам от него и съм много доволен.
              Последно редактирано от silverfox; 01-12-10, 17:14.

Коментар

По принцип не им вярвам хич на тези километри, но заедно с книжката, колата видно беше много запазена-волан, дръжки,тапицерия, а днес, като е погледнах отдолу, някои болтове си изглеждаха, като нови.Но човек никога не може да е сигурен при тия измамници автожамбазите.
                Та днес отидох в сервиза на хонда в Пловдив и смених маслото на диферинциала. Веднага изчезна виенето при завой отзад .
                После на стенд за амортисьорите-предните, единия 56%,другия 15%. Задните добре-82% и 84%. Оттам при приятел поръчка на 2 предни амортисьора косера.
                Даде ми ги по108 лв, а мимо13 искаше по 125. ВсиЧки филтри, масло и дълъг и къс десен накрайник. ВсиЧко това за 324лв.
                После монтаж, смяна на маслото и филтри и стенд, още 110 лв. работа и колата сега е на шест. Поръчах за утре и 4 зимни гуми.
                После ще мисля за ремъците, но ще е след нова година.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-10, 19:53. Причина: 1=ч; 4=Ч

Коментар

Жоре, честито и дай някоя снимка да я видим. Коя година е и 128 или 147 кс. е. Ако не е тайна за какви парички я взе че днес ме питаха колко струват
                  Honda CR-V I 2000 г.
                  0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Ако не забравя,утре ще снимам,но не зная дали ще мога да кача тук снимки.Има някаква йерархия май в този форум Иначе първа регистрация е 12.1998,128 коня,автоматик.Взех е от автокъща при обявена цена 8500,за 7700.Преди това гледах няколко с цени 4800 до 6600,но нито една не ми хвана око,пък и бяха все с десен волан!
                    Вчера като бях в сервиза на хонда в Пловдив се сетих да попитам и за едната капачка на джантата,която ми липсваше.Обявиха ми цена от 65 лв и се отказах бързо,бързо.Днес порових в ибей и ги намерих 4-те за 36 долара,но пък доставката е 33 и нещо,та става към 70 долара.Дразни ме липсата на тази капачка и взех та ги поръчах.Така,че ще имам 3 излишни.Ако някой иска ,да пише!

Ето и малко снимки:

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-10, 19:55.

Коментар

Адаш,честито !!! Голяма кукла . Да си я караш със здраве.

Коментар

Благодаря адаш!
                        Малко се пише тук,като,че ли са малко собствениците на хондичките.Чудя се ,понеже купих колата с 1 ключ и аларма, дали бих могъл да си направя още един комплект.
                        То е ясно, че с ключа ще е лесно, но с алармата?

Коментар

100лв ключ - с чип е.
                          150лв нова хубава аларма - българска. Няма кой да ти направи копие.
                          Приблизителни цени естествено.

Коментар

Благодаря адаш!
                            Малко се пише тук,като,че ли са малко собствениците на хондичките.Чудя се ,понеже купих колата с 1 ключ и аларма, дали бих могъл да си направя още един комплект.
                            Да ти е честита и да те радва колата.
                            Не са много мало собствениците. Хондите са здрави и мало се пише за проблеми. За ключа ще ти направят. Алармата сигурно е допълнително слагана, ако намериш дистанционно от същата би трябвало да може да се програмира. Иначе както е казал колегата нова, то и няма да се притесняваш така каде е другото дистанционно.
                            Гумите ти са много нови? Аз карам с такива и съм доволен, до колкото си спомням са модел 2009г.

Коментар

Гумите ги купих онзи ден,за по 170 лв.Включиха монтаж,демонтаж и баланс в тази цена и нови вентили.Иначе видях един колега в темите преди тая,ги е взел за 144лв.....добра цена!А ключа къде ще ми направят?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X