Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХОНДА HR-V1,6 споделете мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ХОНДА HR-V1,6 споделете мнения

Това излиза като код в едно ръководство 55B24L
    А като питаме гугъл излиза нещо като това. 47Ah има и размери.
    http://www.alibaba.com/product-gs/20...ry_55B24L.html
    Тои е малък /тесен/ акомулатор и не знам дали има такива български. Мисля че има доста варианти по пазара и не са много по скъпи от широките с подобен капацитет.

Коментар

Аз имах също проблем с акумолатора.
      Мога да ти помогна с цана на едро. АСДЕЛКО за 115 лева.Ако си в София. Аз съм с такъв и съм доволен.
      0889 38 43 67 Милен

Коментар

На BAner също се намира от малкия формат, аз съм с такъв няма проблем засега
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [I][COLOR=DarkGreen][B]LR Discovery I, 1993, 200 TDI[/B][/COLOR][/I]

Коментар

Благодаря Ви момчета!
          Honda HR-V 1.6 - Харви
          Искам България чиста!
          Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
            Аз имах също проблем с акумолатора.
            Мога да ти помогна с цана на едро. АСДЕЛКО за 115 лева.Ако си в София. Аз съм с такъв и съм доволен.

Да в София съм и утре ще Ви се обадя, да се разберем! Много благодаря за бързата реакция, отново!
            Honda HR-V 1.6 - Харви
            Искам България чиста!
            Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Вносителите на Banner не са читави с рекламацийте. Споделям собствен опит.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                Вносителите на Banner не са читави с рекламацийте. Споделям собствен опит.
                Аз препатих с Varta и "Автоплюс" в Пловдив.

Коментар

Според мен varta и bosh са едни и същи боклуци. Нищо общо нямат с едно време. Не ги ли караш всеки ден , създават проблеми. А ако колата не я запалиш до 1 месец - няма палене и трудно се зареждат.
                  0889 38 43 67 Милен

Коментар

От: ХОНДА HR-V1,6 споделете мнения

Включвам се в форума ви с няколко въпроса относно този сув... Моля да ми отговарят хора които имат такива или поне са карали такива ... Че мнения на разбирачи много и само се обърква човек така ..
                    каня се да вземам HR-V. Ходя често за риба но ми трябва за черни пътища и за градски условия .. няма да катеря скали с него. също така за заснежени пътища през зимата - ще ми върши ли работа
                    по-горе колега беше питал за разликата с 4х4 и без . никой не му отговори . как мога да разбера има ли или няма (питам защото не съм като цяло голям разбирач на колите , моля без критики)
                    колко му е максималната скорост и при каква скорост е стабилно това нещо в завоите .. досега съм карал само спортни модели рено меган купе и фиат браво и не съм свикнал на висок автомобил

Коментар

извинявам се за спама , имам още един въпрос .. това 4х4 , какво ще рече че се включва като пребоксуват колелата.. това добре ли е че не може да конр
                      ролираш четворното предаване ..

Коментар

Първоначално публикуван от dido0o Преглед на мнение
                        извинявам се за спама , имам още един въпрос .. това 4х4 , какво ще рече че се включва като пребоксуват колелата.. това добре ли е че не може да конр
                        ролираш четворното предаване ..
                        Аз имам много наблюдение и много километри на CRV, на HRV имам едно, две карани, обаче относно задвижванет на колелетата /4х4-то/ и двете коли са идентични. Можеш да прочетеш какво пише за CRV тъй като има май достаповече писано. Предимството на тази кола за мен е, че е с постоянно предно предаване, за разлика от няои сериозни джипове който са с постоянно задно. Предното предаване си е голямо предимство при каране в смесени условия, заледени и заснежени очастъци тук и там по пътя. При това положение не ти се налага да мислиш кога да включиш предното и кога да го изключиш за да не потрошиш колата. Недостатак обаче е, че не можеш принудително да караш и на двата моста. Колата има известна склонност да се окопава докато включи задното. Това съм го изпитал много отчетливо на сух пясък. Движи се но много по трудно от постоянно зацепена кола. Друг недостатък е липсата на бавни скорости.
                        Като обобщение бих казал, че колата е много добра за сигурен автомобил за асфалт при всякакви условия и за леки заигравки извън пътя. Ако смяташ да се нахвърляш на някой голяма кал около язовирите ще и е зор.

Коментар

От: До: ХОНДА HR-V1,6 споделете мнения

Първоначално публикуван от pavle Преглед на мнение
                          Тези който са карали 40 000 или 50 000 без проблем,просто или не са карали дълко по магистрала или посто всеки момент ги очаква,бау,а един оригинален клапан е 190 лв.цена представителство.Това ми бе обяснено на мене от предсатвителството на Хонда.Общо взето и дори с това маслено казанче,бяха скептици за полезността и работата на газ на мотора.Това от мен,дано съм ти бил полезен.Автомобила не гори толкова много,че да му слагаш газ,пък и сега ще я дигтан още
                          Карам предимно магистрала и извънградско м-у 4500 и 5500 оборота. Основно когато е топло. Като има опастност от сняг и лед карам другата.
                          А, че нямаше голям смисъл от газовото си прав.
                          Grand Vitara 2L 140hp. 2006
                          LZ2BTK
                          AB+

Коментар

Здравейте. Отново се включвам.
                            HRV е колата за риба.
                            Според много хора и според мен това е по-висока лека кола, с повишена проходимост.
                            Аз я ползвам да се придвижваме през зимата до високо в планината курорти.
                            А за забавление съм си купил ВИТАРА, която е стара и става, но не мога още да й се доверя за момента защото съм я карал един път.
                            Ще ви споделям. Поздрави!
                            0889 38 43 67 Милен

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X