От: Лампата на ръчната при CR-V свети постоянно!!!
Какво още се случи,днес както си карам и лампата ми свети,при един наклон изгасна,като слезнах на равното светна пак,я ха обратно на наклона,гасне,долу свети,абе като че има вода в този датчик,найстина може да е нещо от маслото,ще проверявам.Ихеос може да се окаже прав.В тази връзка възможно ли е да предупреждава,че маслото е за смяна,след около 300 км. ще я карам да го сменям, А!!!В смисъл да е станало по рядко или нещо такова!!!
Какво още се случи,днес както си карам и лампата ми свети,при един наклон изгасна,като слезнах на равното светна пак,я ха обратно на наклона,гасне,долу свети,абе като че има вода в този датчик,найстина може да е нещо от маслото,ще проверявам.Ихеос може да се окаже прав.В тази връзка възможно ли е да предупреждава,че маслото е за смяна,след около 300 км. ще я карам да го сменям, А!!!В смисъл да е станало по рядко или нещо такова!!!
. Според мен, щом казваш, че се влияе от наклон, можеш да направиш един супер елементарен експеримент, който няма да ти струва нищо. Вземи втори човек да седне на седалката на шофьора. Отвий капачката за спирачната течност. На нея перпендикулярно трябва да е закрепен датчика на маслото. В долната му част трябва да има някакъв поплавък. Без да разкачаш кабелите от датчика, разбъзикай поплавъка нагоре-надолу. Човекът в колата в същото време следи дали гасне лампичката. Ако изгасне вика и знаеш, че поплавъкът е клеясал -> купуваш спрей за карбуратори или друг обезмаслител и си готов. По-професионално е обаче да замериш контуитета между полюсите докато си натиснал поплавъка максимално надолу. Успех!
Коментар