Здравейте колеги,
изчетох доста теми за + и - на ГИ и обикновенните АГУ тук във форума и все пак реших да попитам.
Имам един бензинов кемпер Форд Е 350 пройзведен 89г, той е с инжекцион на които дюзите са само с по два кабела.
Двигателя е 5700 кубика 8 цилиндъра 210 к.с.
Дроселовата клапа е двойна по една за лява и дясна глава.
Досега не е слагана Газова уредба.
Двигателя е заврян на малко трудно за работа място.
Какъв е вашият съвет, каква уредба да му монтирам?
Автомобила е автоматик с три скорости някой може ли да ми обясни за тази кутия особености , слаби места и т.н.
Окачването отпред е някякво особенно моста е на две части които се разминават по средата а пък към колелата си е като на камион с шенкели които се гресират.
Тази система на предния мост има ли слабости ?
Кардана по каретата няма гресьорки и на висящия лагер също.
Как се гресират само с нови ли ?
На волана има бутони за автопилот но като се включи не може да се регулира скороста и се опитва да достигне максимална скорост.
Как се настройва автопилота ?
Благодаря предварително.
изчетох доста теми за + и - на ГИ и обикновенните АГУ тук във форума и все пак реших да попитам.
Имам един бензинов кемпер Форд Е 350 пройзведен 89г, той е с инжекцион на които дюзите са само с по два кабела.
Двигателя е 5700 кубика 8 цилиндъра 210 к.с.
Дроселовата клапа е двойна по една за лява и дясна глава.
Досега не е слагана Газова уредба.
Двигателя е заврян на малко трудно за работа място.
Какъв е вашият съвет, каква уредба да му монтирам?
Автомобила е автоматик с три скорости някой може ли да ми обясни за тази кутия особености , слаби места и т.н.
Окачването отпред е някякво особенно моста е на две части които се разминават по средата а пък към колелата си е като на камион с шенкели които се гресират.
Тази система на предния мост има ли слабости ?
Кардана по каретата няма гресьорки и на висящия лагер също.
Как се гресират само с нови ли ?
На волана има бутони за автопилот но като се включи не може да се регулира скороста и се опитва да достигне максимална скорост.
Как се настройва автопилота ?
Благодаря предварително.
Коментар