От: Feroza VS Rocky
Още едно мнение за Рокито.Имах, но по стечение на обстоятелствата трябваше да се разделя с него и сега карам Фероза.Почти няма багажник,отпред не е с цял мост,няма мощност за разлика от Рокито.Това е моето мнение.
Още едно мнение за Рокито.Имах, но по стечение на обстоятелствата трябваше да се разделя с него и сега карам Фероза.Почти няма багажник,отпред не е с цял мост,няма мощност за разлика от Рокито.Това е моето мнение.
.
.Това значи че скоро ще стана част от форума
.Засега дилемата остава Feroza - Rocky.Преди два дни шефът ми с които ходим за риба си взе Toyota land cruiser супер запазена вдигната е доста има хубави джапанки.Сега е за подмяна на масла филтри и другите си му работи както си му е редът и другата седмица мислим го пробваме.Та идеята ми беше гледам аз неговия джип и в същото време минава 1 ферозка, ми че то тя направо си беше легнала като спортна колица. Вярно тя едва ли е била копувана за нужди като нашите и като не е гледана,надигана и глезена, се е слегнала по корем.Прибирам се у нас и 1-та ми реакция е да се заогледам за алтернатива.Та кажете сега как седи въпроса с повдигането.Мисля Rocky-то има доста повече аванс в това отношение...
. По цяла вероятност г-н Джамбазов - той си е капацитет на темата Тойота.
определно са "+"от дизайнера Bertone.Омекотяват доста друсането.
Коментар