Помагайте, четох гледах мислих умувах(доколкото се може спрямо възможностите ми) слушах коментари и ... не мога да взема решение
. Та така се стигна до това да потърся и вашето мнение.Започвам с това какво зная.Нищо
. Шофирам от скоро,а относно техническата част:е уча се ама си иска време.Сега ще ви кажа какво търся.Жипка която да става за риболов,но визирайки риболов в труднодостъпни горски местности, не ми трябва за някакъв вид тежък или професионален оффроуд и все пак не се знае.То си е казано апетита идва с яденето
. Но също така въпросното жипче да става и за всекидневна употреба.Ходене на работа,пазар,зарибяване на мадами
.Та четох и препрочитах и в крайна сметка се спрях на Дайхатцу и то не без ваша помощ.Имам предвид гледам ви тука в форума 1 малко отбрано общество което си помага взаимно.познавате си колите помагате си.И си казах искам и аз да съм част от този подфорум
. Дилемата сега е Rocky или Feroza.Тъй че очаквам сега малко помощ относно проходимост, разход, здравина потдръжка, и всички други "+" и "-" на двете Жипки. Извинявам се ако има подобна тема просто съм я пропуснал, а също и за дължината на 1-та ми публикация

Коментар