Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам проблем при паленето на бензин и минималните обороти на газ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Имам проблем при паленето на бензин и минималните обороти на газ.

Здравейте колеги! Имам едни леки проблеми при палене на студено, а доста често и при палене на топъл двигател след като е минало известно време...примерно половин час и повече. И при двата случая двигателя припалва, но веднага угасва. След това ако не настъпя педала на газта до край, се задавя и става страшно. Ако е студена продължава да кюфка докато въртя на стартер, но не поема сама, а само кади през аспуха и мерише на суров бензин, а ако е топла пали но отначалото като задавена и с пушек през аспуха, докато вдигне оборотите и изчисти.... После върви добре и не прави проблеми. Няма случаи да не запали, но понякога се инати доста! В задния краи откъм купето върху главата на двигателя има една монтирана една джиджавка, дето не ми е много ясно каква е и до колко има отношение към запалваненето на двигателя, но със сигурност е мегерена, защото по зелените пластмасови накрайници за маркученцата дето влизат в нея има нещо като пластелин или някакъв друг материал с който са облепини допълнително и доста нескопосано... Нямам в момента снимка на въпросната част, но по стечение на обстоятелствата, намерих същата от друга Ферозка в добро състояние. Та въпросът ми е каква е тази част и до каква степен участва в запалването?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Прегледи:1
Размер:193.5 КБ
ID:5452503Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Размер:190.6 КБ
ID:5452504Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:203.7 КБ
ID:5452505

Коментар

От: Имам проблем при паленето на бензин и минималните обороти на газ.

Туй не е една "джуджавка", а са две.
      Едното е МАП, другото е клапанче за вакуум, в случая беше за повишаване оборотите на студено ... до колкото си спомням.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X