До: В отбора на Японското зверче - Фероза
Говорихме си по тоя въпрос в друга тема, ама щом мислиш че си с 30-ки, твоя работа. 
Просто премери едни 235/75/15, които по дефиниция са 29-ки, а ако са регенерати, отиват към 29.5-30, и ще останеш учуден как така 29-ка е по-голяма от 30-ка, ако гледаш само надписите.
Първоначално публикуван от REGULATOR
Преглед на мнение

Просто премери едни 235/75/15, които по дефиниция са 29-ки, а ако са регенерати, отиват към 29.5-30, и ще останеш учуден как така 29-ка е по-голяма от 30-ка, ако гледаш само надписите.
), но ми се налагат малко непредвидени разходи, ето сега например трябва да дам около 200лв за задно стъкло и 50лв за заверка на книжката на газовата уредба, не поискаха в КАТ да я прехвърлят като видяха, че е с тенекия вместо стъкло
а тя въобще не ми пречеше и за сега можех така да си го карам, след като имам две големи странични огледала, но техниците в КАТ габрово се оказаха гадняри, преди мене минаха два ситроена берлинго сравнително нови и с газови уредби тях въобще не ги и погледнаха, само сравниха номерата от рамата и двигателя дали си отговарят, което им е и работата. но като ме видяха с джипчето с малко поокаляни гуми и кво ли си рекоха нека да се позаядем с тоя. След като колата ми има минал преглед и е регистрирана в България не мисля че тези човечета трябва да и правят основен преглед, а би трябвало само да потвърдят номерата от рамата и двигателя с тези от талона, ама така е тука се лансират само чичко паричковците, а на другите трябва навсякъде да си получават по някой плесник та да си знаят мястото, крива работа
, ем кабриолет си е кво
Коментар