Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В отбора на Японското зверче - Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: В отбора на Японското зверче - Фероза

Честито и добре дошъл в клуба колега,

Много безаварийни километри и да знаеш че Ферозата е с голяма душа,
    въпреки някой недостатъци
    Със здраве да я караш

Коментар

благодаря за пожеланията, явно тази марка има доста почитатели към които спадам вече и аз, а като си помисля допреди един месец беше почти неизвестна за мене

Иначе (sparkybg) ресори на старо дали не бих могъл да намеря ако са по запазени, че новите доста скъпички ми се струват, комай предпочитам тези пари да ги дам за читави гуми а да си взема ползвани ресори (ако намеря)
      HONDA Civic 1.5 vtec D15Z3
      Audi A3 1.9 tdi
      Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Първоначално публикуван от altuning Преглед на мнение
        благодаря за пожеланията, явно тази марка има доста почитатели към които спадам вече и аз, а като си помисля допреди един месец беше почти неизвестна за мене

Иначе (sparkybg) ресори на старо дали не бих могъл да намеря ако са по запазени, че новите доста скъпички ми се струват, комай предпочитам тези пари да ги дам за читави гуми а да си взема ползвани ресори (ако намеря)
        Ползвани ресори са пари на вятъра вЕрвай ми. Колкото за гумите ... читави за цена 480 лева (колкото са ресорите) можеш да купиш най-много две гуми, но не и да обуеш цялата джипка. Преценката все пак е твоя.
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Честито и от мен, колега! Въпреки че ти я препоръчах, трябва да призная, че малко ти завиждам! Ама като ме мързеше да отида до Русе.... Със здраве да я караш и безаварийно! Поздрави!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

...на старо дали не бих могъл да намеря ако са по запазени, че новите доста скъпички ми се струват.
            Сега ти се виждат скъпи, а след година-две като си купувал на старо, слагал листове от "нам-си-кво", и покрай това разглобявал и сглобявам незнаен брой пъти, а междувременно джипката е возила като каручка и току се е накланяла насам-натам, ще ти се видят съвсем приемливо решение.

За гумите - смятай средна цена на регенерати - 150лв. На нерегенерати - от 200лв и нагоре.

Призля ли ли? Спокойно, ще ти мине.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Честито и от мен, колега! Въпреки че ти я препоръчах, трябва да призная, че малко ти завиждам! Ама като ме мързеше да отида до Русе.... Със здраве да я караш и безаварийно! Поздрави!
              честно казано не е чак толкова за завиждане, джипа е много яко каран, по всичко си личи това, най-големите му плюсове са здравата рама и читавата работа на двигателя на газ и бензин. ти каква машина караш
              Последно редактирано от CarTest™; 13-05-10, 16:41.
              Audi A3 1.9 tdi
              Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Сега ти се виждат скъпи, а след година-две като си купувал на старо, слагал листове от "нам-си-кво", и покрай това разглобявал и сглобявам незнаен брой пъти, а междувременно джипката е возила като каручка и току се е накланяла насам-натам, ще ти се видят съвсем приемливо решение.

За гумите - смятай средна цена на регенерати - 150лв. На нерегенерати - от 200лв и нагоре.

Призля ли ли? Спокойно, ще ти мине.
                за ресорите честно казано ми призля
                обаче за гуми, хвърлете око на този сайт на най-големия вносител на гуми, гумите са нови, няма регенерати:
                - тези доста читави ми се виждат за всякакви изпълнения, а има и по евтини варианти

Последно редактирано от CarTest™; 13-05-10, 16:40. Причина: Реклама
                Audi A3 1.9 tdi
                Opel Frontera B 2.2i

Коментар

а изтрили са линковете които ви пратих, явно е прозвучало като реклама
                  аз не ги пратих с цел реклама ами просто да видите откъде може да си купувате чисто нови гуми AT и МТ от известни марки производители за цени м/у 150 и 170лв
                  Audi A3 1.9 tdi
                  Opel Frontera B 2.2i

Коментар

ти каква машина караш
                    Карам това от аватара, но се оглеждах за Фероза, за да я подготвям за гората, че това още не съм го прежалил...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

а изтрили са линковете които ви пратих, явно е прозвучало като реклама
                      аз не ги пратих с цел реклама ами просто да видите откъде може да си купувате чисто нови гуми AT и МТ от известни марки производители за цени м/у 150 и 170лв
                      Гледай кални с размер 235/75/15. Влизат безгрижно и без да се пипа нищо по джипката.

...това ако искаш да я караш в гората. Ако на асфалта - взимаш едни LASSA Competus 195/80/15, и приключваш, но в гората не очаквай чудеса от тях.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Гледай кални с размер 235/75/15. Влизат безгрижно и без да се пипа нищо по джипката.

...това ако искаш да я караш в гората. Ако на асфалта - взимаш едни LASSA Competus 195/80/15, и приключваш, но в гората не очаквай чудеса от тях.
                        на Ласа не съм привърженик
                        харесал съм си Ханкок 215/75/15 МТ и AT и Генерал AT същия размер цената им за чисто нови е 160лв, те и сегашните са ми такъв размер и добре и стоят само че БФ Гудрич нови са по 210лв бройката 235 няма ли да дойдат доста широчки
                        ето снимки на горепосочените
                        Audi A3 1.9 tdi
                        Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Карам това от аватара, но се оглеждах за Фероза, за да я подготвям за гората, че това още не съм го прежалил...
                          не мога да го позная така странично, на Cherokee ми прилича или на нещо корейско ама не съм сигурен
                          Audi A3 1.9 tdi
                          Opel Frontera B 2.2i

Коментар

Дженерали АТ 2 205/75 /15 - 140 лв .

Коментар

Недей да слагаш тоя Ханкок,освен ако не искаш да си постоянно на пързалката де.
                              088пет722пет99
                              http://www.hydropompi.com/

Коментар

за ресорите честно казано ми призля

Изчакай малко с ресьорите.Моите скоро ще ги махам,и може да се уредиш с прилични.
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X