Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боя, която се нанася върху ръждата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Боя която се нанася върху ръждата

Здравейте колеги моята фероза е боядисана цялата с такава боя и тя се казва хамершлак-директно варху ражда.

Коментар

Здравейте колеги хайде и аз да се включа като специалист по боите 5 години бях мениджър в Оргахим и това което мога да дам като мнение за боя ПРОТЕКТА 3 в 1 е много добра боя, но за да има ефект и то голям нанасянето трябва да има минимум два слоя ,като препоръчително е да са три слоя като има изсъхване на всеки слой при различна температура съхненето е различно .Боята е тествана на " Солена мъгла " 360 часа в смисъл поставя се даден материал с нанесен на три слоя боя в затворено пространство ,и 360 часа се подлага на агресивна солена мъгла / среда /, след което се установява дали има някакви сцепвания, напуквания или било то избили окиси в общи линии е това боята си заслужава отвсякъде, но лично аз препоръчвам да бъде нанесена в три слоя ,което гарантира един здрав филм и дълготрайност на покритието
      Suzuki Vitara 1.6i 8V

Коментар

Малко глупав въпрос ама как ги миете тия коли отдлу? По-точно къде. Аз който и да питам дали не знае автомивка с канал ме изглежда странно....
        Някой ако знае къде в Пловдив или наоколо има такова чудо да казва.
        Обичам я тази планета! Много съм щастлив откакто съм тук.

Коментар

В Пловдив на бул."Източен" 78-старата автомивка на Мототехника...
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Вярнолие че , боята Протект се разрежда само с неиния разредител ,иначе се пресичала .

Коментар

Не е вярно
              Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Вярно, пробвах с короселин и седеше като пресечена съответно я хвърлих иси купих друга-така че не пробвай

Коментар

С кореселин-толкова! Разреди я с АМБ,МРТ или ако щеш с бензин,но не и с кореселин.
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от kiricov Преглед на мнение
                    Вярнолие че , боята Протект се разрежда само с неиния разредител ,иначе се пресичала .
                    Вече много бои са така. Като погледна щанда за разредители ми се завива свят само докато ги огледам всичките.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз я разреждам с коресилин, ползвам на стандарт, и на декоратор, и нямам проблеми. Във Варна се продава коресилин на Авангард, той я пресича.
                      Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

Разтворителя за Протекта се продава само за нея.Мисля че го пишеше че върху нея не може да се боядисва с друга боя.
                        OPEL Frontera В 2.2 DTI ДБ
                        Polaris Sportsman 800 EFI

Коментар

Че короселина не е ли с едни и същи съставки независимо от фирма производител

Коментар

Първоначално публикуван от Diog Преглед на мнение
                            Малко глупав въпрос ама как ги миете тия коли отдлу? По-точно къде. Аз който и да питам дали не знае автомивка с канал ме изглежда странно....
                            Някой ако знае къде в Пловдив или наоколо има такова чудо да казва.
                            За София - на разклона за Горна Баня,там имат естакада на която се качва предния или задния мост.После в обатния ред .. и така.

Коментар

От: Боя която се нанася върху ръждата

Е накрая и аз стигах тези дни да обработя рамата. Но, един приятел ми каза, че като си е намазал само от часи рамата на местата до новата боя се олюпила старата. Възможно ли е според вас да се получи такава реакция ?
                              Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

От: Боя която се нанася върху ръждата

Съвсем естественное всепак боята съдържа ръждо преобразовател . Пробваи на друго място където е избила ръжда даго намажеш с ръждопреобразовател и ще се обедиш сам .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X