Здравейте колеги, Ферозата ми бе внесена без дифузьор, заради което сега ме е шубе малко в гората. Имам климатик заради който има и перка пред радиатора. Дали ще е добре докато намеря дифузйор да направя и тази перка да се включва с допълнителен бутон принудително и без климата. И все пак някой ако има някакво инфо за дифузьор да казва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дифузьор за Ферозка
Свий
X
-
До: Дифузйор за Ферозка
Привет, колега!
Не мисля, че положението е толкова тревожно, ако ти работи виското. Поне засега температурите не са толкова високи, освен ако не ти загрява над нормалното и сега.
Но ако ти загрява много, то вината едва ли е само в дифузьора.
Казаното по-горе не означава, че не трябва да си търсиш дифузьор, де...
ПП: Що не питаш колегата Атанасов от Варна? Той продаваше една англичанка на части...Your conscience is all you can take to your grave.
-
Здравей, мойта също бе докарана от германско без дифузьор. След месец ще стане една година ... тоест карал съм я вече през всички сезони и да ти кажа не съм имал никакъв проблем. Сашето ти го е казал по-горе .. ако виското е добре и ако цялата охладителна система работи нормално не би трябвало да имаш проблем.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Питах колегата Атанасов от Варна- продаден
-колегата с обърнатата от Русе - счупен
-обаждаш се в Петрич- ццццц
Инак не загрява над допустимото, но мисля дали да не го направя като подсигуряване защото все още си е доста хладно , но идва лято.
Карал съм Уазка без дифузиор и по байрите лятото започва да грееТова което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
Коментар
-
Ами виж в тази тема ако не си гледал вече де.
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=81135&page=5
ПП Аз мойта само по гората я карам .. и не грее.Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
Коментар
-
Аз също съм без дифузьор от зимата на 2008-ма.
Да чукна на дърво, досега не съм имал ядове. Загрявала ми е само веднъж, миналото лято я зорих по един много скапан черен път при гръцката граница под Момчилград. Та тогава вдигаше температура, но иначе не.
Все пак и аз се ослушвам за дифузьор, ако случайно търсейки попаднеш на два - сигнализизрай!
Поздрави.
П.П.
От горната тема дофузьора отдавна го бях заплюл, отделно че имаше и още мнераклии. За съжаление и на Горчев донора е бил със свален.Георги Тонев
Коментар
-
До: Дифузьор за Ферозка
Първоначално публикуван от Georgi Rudy Преглед на мнениеНе ти требе такова нещо само тормозиш и слагаш повече килца на двигателят.
Моита е така от както я взех това прави 5години.
И си работи перфектно.
Ако намериш си вземи, но и да не намериш, не го взимай присърце.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
До: Дифузьор за Ферозка
Благодаря за успокоението, че няма да загрява. Но, аз днес за всеки сличай изнамерих релето на климатика и от там през един диод с едно ЦК и вече може само перката да се включва принудително. Та имам си нова екстраТова което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар