Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дирекция на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обръщане на дирекция на Фероза

Те,Ферозите с климатик,се броят на пръсти.Може,да ти се наложи,някакво преправяне на кутията с клапите за парното,за да запазиш климатика.Щом имаш желание,ще стане.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Колега,какво ти стана?Вчера я докара а днес вече искаш да я обръщаш?Колата и така си е хубава,а и ти къде ще я караш толкова-три пъти в годината когато има много голям сняг,до София и през останалото време на разходки в гората.Нали си имаш кола,защо ти е тази гимнастика,вече половин България кара с десен волан,а и не може да си на загуба ,ако я запродаваш,Ферозата на части струва повече от колкото я взе.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Колега,какво ти стана?вече половин България кара с десен волан.
        Ма прав е колегата, вчера бях в кат да си регистрирам и другата кола - итя с десен волан, та чух , че вече щяли обръщат движението и в БГ
        Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Стига бе, никой ли не е обръщал волан на Фероза.
          Търся такъв за да ми каже абсолютно всичко кавото е необходимо за модела, за да може да набавя всичко и тогава да я разхвърлям.
          Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от zmiata29 Преглед на мнение
            Ма прав е колегата, вчера бях в кат да си регистрирам и другата кола - итя с десен волан, та чух , че вече щяли обръщат движението и в БГ
            Има по голяма вероятност да напълнят гушите на сервизите по обръщане на дирекции със закон,щото в континентална Европа не се регистрират такива возила.Иначе в гората често навлизаме и в другата (единствена)лента.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
              Стига бе, никой ли не е обръщал волан на Фероза.
              Търся такъв за да ми каже абсолютно всичко кавото е необходимо за модела, за да може да набавя всичко и тогава да я разхвърлям.
              Май, няма човек обръщал дирекция на фероза, но дори и да събереш всичко, проблема ще ти са чистачките, защото оригиналния панел под стъклото си е за десни чистачки и това много тудно ще го промениш и когато седнеш в ляво ще трябва да биеш глава в човека до теб за да си следиш пътя, най добре смени само фаровете за да не заслепяваш насрещните, а и за да можеш да минеш следващият преглед, щото вече на десните волани и това проверяват!
              Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Не ми е ясно как ще стане това със закона, като сме член на европейският съюз и Англия също,отделно на талона никъде не пише че колата е с дясна дирекция и после как ще разберат, че е обръщана, за да направят проблем. Относно обръщането има хора обръщали фероза, но надали пишат и четат изобщо форумапросто си имат достатъчно работа

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                  Не ми е ясно как ще стане това със закона, като сме член на европейският съюз и Англия също,отделно на талона никъде не пише че колата е с дясна дирекция и после как ще разберат, че е обръщана, за да направят проблем. Относно обръщането има хора обръщали фероза, но надали пишат и четат изобщо форумапросто си имат достатъчно работа
                  Можем ли да намерим кординати на такъв човек.
                  Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Няколкото предложения за закупуването на цял автомобил за "донор" звучат разумно, защото в процеса сигурно ще изскочат неща, за които никой не е подозирал преди това.
                    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                    ... turn on your A/С !

Коментар

Това намерих за Варна:
                      АВТОМОБИЛИ, бусове, джипове от Англия - доставка по поръчка, обръщане на дирекция, автоуслуги
                      087/8295781

Имаше и някой колега, който предлагаше за София, на теб за къде ти е удобно колега

Коментар

Това намерих за Варна:
                        АВТОМОБИЛИ, бусове, джипове от Англия - доставка по поръчка, обръщане на дирекция, автоуслуги
                        087/8295781

Имаше и някой колега, който предлагаше за София, на теб за къде ти е удобно колега
                        За сега мерси.

Коментар

Ето и колегата за София:
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=78477

Коментар

Ето и колегата за София:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=78477
                            А, това е друго нещо София ми е на 50км.

Коментар

Напиши ако си се свързал със сервиза в София какви пари ти искат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X