Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане на дирекция на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обръщане на дирекция на Фероза

Здравейте колеги. От днес и аз се сдобих с една английска Фероза. Някой може ли да ми каже има ли някакви по характерни проблеми при обръщане на волана на този автомобил. И някой ако знае от къде мога да купя необходимите части и какво точно ми трябва. Предварително благодаря.
    Прикачени файлове
    Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

До: Обръщане на дирекция на Фероза

Кормилна кутия,табло,конзолата с педалите(за нея,не е сигурно),рамене за чистачките,трябва де се види парното,дали може да остане същото.Може да се наложат промени(удължаване) на кабелни снопове.
    Благо4Х4,продава една търкаляна и Радо Генев.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Кормилна кутия,табло,конзолата с педалите(за нея,не е сигурно),рамене за чистачките,трябва де се види парното,дали може да остане същото.Може да се наложат промени(удължаване) на кабелни снопове.
      Благо4Х4,продава една търкаляна и Радо Генев.

Тоя който продава търкаляната е Ангел и това му е тел.0878964584.
      Цялата дирекция е здрава и работеща мн. добре гарантирам.
      Прикачени файлове

Коментар

Конзолата на педалите и парното задължително се сменят също и моторчето на чистачките раменете са същите.Инсталацията се вади и само се завърта да влиза в купето от дясно заедно с компа и бушоните и не се удължава никъде!!!!
        Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
        тел. 0898327627
        Радослав

Коментар

Благодаря за предложението от Русе, но съм от Самоков и ми е на 500 км. За момента ще потърся нещо по наблизо.
          Някой прехвърлял ли е точно на Фероза, за да обясни има ли някакви по характерни особенности, и да напише какви точно работи трябват за да взема абсолютно всичко на куп.
          А, да добавя ако има значение джипката е с климатик.
          Последно редактирано от pepino2829; 15-03-10, 19:32.
          Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Колега , тук наблизо (в Големо село) има една Фероза на части. Автоморга е. Аз ходих два пъти за дреболии и ми ислезнаха сравнително скъпо , но можеш да се опиташ да спазариш всичко накуп. Стига да го има , де. Между Дупница и Бобов дол е.
            Давам ти телефоните , пък ти както си решиш.
            Да поясня: Не ми е никакъв и дори не си спомням някога да сме се запознавали по име.

"Бартън груп"
            Тел: 0885 987815 , 0885 987816
            Колкото до какви точно части ще ти трябват , не знам...
            Поздрави и успех!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

pepino2829, изптатих ти едно лично съобщение за частите.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Колега,в другата тема си споменал,че имаш и климатик,това доста ще ти усложни живота...
                Да пробвам,да обобщя дотук нужните части:
                1.Табло
                2.Кормилна кутия
                3.Конзола с педалите
                4.парно
                5.моторче за чистачките
                И от тук нататък,вече зависи какво искаш да постигнеш-жилата за отваряне на багажната врата и капачката на резервоара,ще ги местиш ли...Колкото и рецепти да ти дадем,все ще излезе някоя изненада .
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Спирачните тръбичка според мен ще трябва да се удължават или да се подменят с такива от Фероза с ляв волан.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

А какъв е смисъла от обръщането? И реално ще Ви излезе доста по-скъпо от нормална с ляв волан, при положение, че има доста обяви с цени около 3-4к лева ...
                    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Ами за мен сметката е проста:

За по 1500-2000 лева има Ферози '96-'98 година в Англия. По снимките са кукли.

Докарване - кой както се уреди, на ход, с автовоз.

Обръщане - ако имаш познанията, инструменти и гараж не виждам пречка да си го направиш сам.

В момента Ферози от '96 в Мобиле са от 4000 нагоре.

Отделно темата започва със "Здравейте колеги. От днес и аз се сдобих с една английска Фероза." .т.е. Ферозата вече е факт.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                        Ами за мен сметката е проста:

За по 1500-2000 лева има Ферози '96-'98 година в Англия. По снимките са кукли.

Докарване - кой както се уреди, на ход, с автовоз.

Обръщане - ако имаш познанията, инструменти и гараж не виждам пречка да си го направиш сам.

В момента Ферози от '96 в Мобиле са от 4000 нагоре.

Отделно темата започва със "Здравейте колеги. От днес и аз се сдобих с една английска Фероза." .т.е. Ферозата вече е факт.
                        ПО сметка излиза поне 3000 лева с идването до БГ, като се сложи и обръщането и става даже по-скъпо от ляв волан. Аз това питам - струва ли си труда и главоболията за да спестиш най-много един резервоар пари?
                        Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                          ПО сметка излиза поне 3000 лева с идването до БГ, като се сложи и обръщането и става даже по-скъпо от ляв волан. Аз това питам - струва ли си труда и главоболията за да спестиш най-много един резервоар пари?
                          Обръщането е 2000 лева ако отидеш в сервиз. Смятам, че ако си го правиш сам може да излезе под 1000 лева.
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Колеги, прочете тази моя тема, става дума за витара, но смятам че случаят е аналогичен, успех:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=70415

Коментар

Колеги взех я тази защото 99г. с ляв волан няма, те са до 97г, после много трудно да намериш с климатик и накрая, но не е никак маловажно е в много добро здраве.
                              За обръшане на волан на Витара няма проблем, един приятел е обърнал поне десен, но точно той ме посъветва да се свържа с човек който е правил Фероза, и по точно с клима. Май ще бъде сложно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X