Здравейте колеги. От днес и аз се сдобих с една английска Фероза. Някой може ли да ми каже има ли някакви по характерни проблеми при обръщане на волана на този автомобил. И някой ако знае от къде мога да купя необходимите части и какво точно ми трябва. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обръщане на дирекция на Фероза
Свий
X
-
До: Обръщане на дирекция на Фероза
Кормилна кутия,табло,конзолата с педалите(за нея,не е сигурно),рамене за чистачките,трябва де се види парното,дали може да остане същото.Може да се наложат промени(удължаване) на кабелни снопове.
Благо4Х4,продава една търкаляна и Радо Генев.Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеКормилна кутия,табло,конзолата с педалите(за нея,не е сигурно),рамене за чистачките,трябва де се види парното,дали може да остане същото.Може да се наложат промени(удължаване) на кабелни снопове.
Благо4Х4,продава една търкаляна и Радо Генев.
Тоя който продава търкаляната е Ангел и това му е тел.0878964584.
Цялата дирекция е здрава и работеща мн. добре гарантирам.
Коментар
-
Конзолата на педалите и парното задължително се сменят също и моторчето на чистачките раменете са същите.Инсталацията се вади и само се завърта да влиза в купето от дясно заедно с компа и бушоните и не се удължава никъде!!!!Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
тел. 0898327627
Радослав
Коментар
-
Благодаря за предложението от Русе, но съм от Самоков и ми е на 500 км. За момента ще потърся нещо по наблизо.
Някой прехвърлял ли е точно на Фероза, за да обясни има ли някакви по характерни особенности, и да напише какви точно работи трябват за да взема абсолютно всичко на куп.
А, да добавя ако има значение джипката е с климатик.Последно редактирано от pepino2829; 15-03-10, 19:32.Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
Коментар
-
Колега , тук наблизо (в Големо село) има една Фероза на части. Автоморга е. Аз ходих два пъти за дреболии и ми ислезнаха сравнително скъпо , но можеш да се опиташ да спазариш всичко накуп. Стига да го има , де. Между Дупница и Бобов дол е.
Давам ти телефоните , пък ти както си решиш.
Да поясня: Не ми е никакъв и дори не си спомням някога да сме се запознавали по име.
"Бартън груп"
Тел: 0885 987815 , 0885 987816
Колкото до какви точно части ще ти трябват , не знам...
Поздрави и успех!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Колега,в другата тема си споменал,че имаш и климатик,това доста ще ти усложни живота...
Да пробвам,да обобщя дотук нужните части:
1.Табло
2.Кормилна кутия
3.Конзола с педалите
4.парно
5.моторче за чистачките
И от тук нататък,вече зависи какво искаш да постигнеш-жилата за отваряне на багажната врата и капачката на резервоара,ще ги местиш ли...Колкото и рецепти да ти дадем,все ще излезе някоя изненада.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Ами за мен сметката е проста:
За по 1500-2000 лева има Ферози '96-'98 година в Англия. По снимките са кукли.
Докарване - кой както се уреди, на ход, с автовоз.
Обръщане - ако имаш познанията, инструменти и гараж не виждам пречка да си го направиш сам.
В момента Ферози от '96 в Мобиле са от 4000 нагоре.
Отделно темата започва със "Здравейте колеги. От днес и аз се сдобих с една английска Фероза." .т.е. Ферозата вече е факт.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнениеАми за мен сметката е проста:
За по 1500-2000 лева има Ферози '96-'98 година в Англия. По снимките са кукли.
Докарване - кой както се уреди, на ход, с автовоз.
Обръщане - ако имаш познанията, инструменти и гараж не виждам пречка да си го направиш сам.
В момента Ферози от '96 в Мобиле са от 4000 нагоре.
Отделно темата започва със "Здравейте колеги. От днес и аз се сдобих с една английска Фероза." .т.е. Ферозата вече е факт.Грандоман WJ 3.1 QD
Коментар
-
Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеПО сметка излиза поне 3000 лева с идването до БГ, като се сложи и обръщането и става даже по-скъпо от ляв волан. Аз това питам - струва ли си труда и главоболията за да спестиш най-много един резервоар пари?Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Колеги, прочете тази моя тема, става дума за витара, но смятам че случаят е аналогичен, успех:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=70415
Коментар
-
Колеги взех я тази защото 99г. с ляв волан няма, те са до 97г, после много трудно да намериш с климатик и накрая, но не е никак маловажно е в много добро здраве.
За обръшане на волан на Витара няма проблем, един приятел е обърнал поне десен, но точно той ме посъветва да се свържа с човек който е правил Фероза, и по точно с клима. Май ще бъде сложно.Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар