Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Не е точно еднакво качеството. Няма сравнение на среза от български и от раскин лазер примерно. Българският срез е грапав докато на раскина е доста гладък

Е за тази шайба изобщо не е необходимо качество де

Коментар

Първоначално публикуван от bobyper Преглед на мнение
      ...Българският срез е грапав докато на раскина е доста гладък
      Това е или защото машината им не е настроена, или защото има компоненти за смяна, а карат до последно, или пердашат всичко на най-висока скорост, или на оператора ръцете му са предимно на "едно топло място". Нормална технически изправна машина няма тия проблеми, ако е направена да работи със съответните дебелини. Ама аз не се сещам за лазер, дето да не може да реже милиметър и половина.

Цената е нефелна, без никакво съмнение. По спомен в BGSteel за 20-ина лева ми изрязаха 10-ина броя, от 2 дебелини материал. За съжаление нямам никакъв спомен къде съм ги сложил, иначе щях да ти пратя направо, като само си платиш транспорта. В BGSteel лазера със сигурност реже гладко дори 10мм ламарина - има едва забележимо назъбване. Поръчвал съм такива елементи много пъти. На 6мм и черно, и неръждавейка, среза е пректически идеален. Неръждавейка 2мм е направо перфектна, а от там надолу изобщо няма смисъл да отваряме дума.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За какво ти е Раскин, като тия дебелини стават с ИАГ.
        А че някой не си е оправил настройките на режима - друг въпрос.
        В тоя бгстил, лазера също е СО2. Иди в БАН на VІІІ километър в Лазер продукт, там има нормален ИАГ, с нормални цени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X