Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Ей ги:

Прикачил съм и AutoCAD-ски файл. Размерите са реалните. Материал - стомана 3 с дебелина 1.25мм. Размерите са взимани от нова оригинална шайба.

С AutoCAD-ския файл можете да ги дадете да ви ги изрежат на лазер. Ще излезе смешни пари. Нямам идея за какви пари ги продават по магазините, но е известно слабо място на ферозите - вече на няколко колеги, включително и на мен, се случи лагера да се саморазхлопа заради охлабена гайка в следствие на счупено зъбче на тия шайби.

Принципно може да се мисли за правене и от по-дебел материал, но не знам до колко ще е удачно, предвид че след затягане на гайката трябва да се огънат за да я законтрят. Мисля да опитам с ламарина 1.5мм.
    Прикачени файлове
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Супер!

Sparky, файла е записан за Autocad 2007 и по-нов. Това ще е проблем за доста хора, та молбата е да го подмениш със версия за Autocad 2000

Коментар

До: Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Ето.
      Прикачени файлове
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Законтрящи шайби за гайките на лагерите на предна главина на Feroza F300

Спарки да си жив и здрав за файлчето с размерите. Свършиха ми чудесна работа, размерите са абсолютно точни и пасват на мястото си без грижи. Сдобих се с 2 броя само за 3 лева и с дебелина 1.5 мм, че нямаха 1.25 ... не пречи, че е по-дебела по никакъв начин.
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Полезно чертежче.
          На последък при десен завои се появява специфичното бучене на моята фероз. Дали лагера си отива или може да се е разхлабило нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
            Полезно чертежче.
            На последък при десен завои се появява специфичното бучене на моята фероз. Дали лагера си отива или може да се е разхлабило нещо?
            И двете неща не могат да се изключат, но вероятността да минеш само с натягане и нови законтрящи шайби е доста голяма.

Коментар

Колеги и аз имам подобен проблем-трябва ми шайба за законтряне на пиньона. Може ли някой да ми каже къде изрязвят ламарина и аз евентуално да им занеса старата, за да ми направят нова. На моята и е отчупена периферията и вече не може да законтря.

Коментар

Нали съм качил чертеж бре? Всяка фирма за лазерно рязане може да ти свърши работа, ама все пак не е зле да попълниш в профила си от къде си, иначе ще е възтрудничко да те упътим.

Изрязва се от 1.5мм стомана 3 (обикновена черна ламарина демек.).

Коментар

Чертежа е наистина хубав, но при мен става дума за друга шайба и за това питам кой са тези фирми, които могат да ми я изрежат. От София съм.

Коментар

Здравей, мойте шайби за главините ги рязах тук: ул. Суходолска №66 София. Отвори бгмапс и пусни там адреса и ще видиш къде е. Адреса не е съвсем точен, но е приблизително там. Ще попиташ и ще те опътят, защото в района няма много згради. Виждам, че на теб ти трябва шайба за законтряне на пиньон, но ако им занесеш оригинала мисля няма да има проблем. Скайпа на човека дето ги реже е todor-valkov но не съм го виждал скоро онлайн, но може и да седи инвизибъл или просто да нямат интернет вече там. Машината им е добра и аз съм доволен от тях. Два пъти съм ползвал услугите им. Дано ти е полезно!
                    Георги Танев (0+)
                    Land Rover Discovery 1 300 TDi
                    Land Rover Club Bulgaria
                    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Вчера пуснах, официално запитване, до първата фирма, която ми попадна за лазерно рязане. Пускам Ви дословно отговора й:
                      Здравейте, г-н !

Благодарим Ви, че се обърнахте към нас!

Цената за лазерно рязане на шайба от неръждаема ламарина с дебелина 1.5мм, по предоставен чертеж и параметри от Ваша страна е 14,80лв./бр. Предварителна софтуерна обработка за рязане на лазер 8.00лв.

Общо сума 22.80лв. с вкл.ДДС.

ОЧАКВАМЕ ВАШЕТО РЕШЕНИЕ!

Хубав ден!

Търговски отдел
                      ИСТРА ЕООД

гр.Своге, ул."Желенско шосе"6
                      тел.:0726/2 31 74; 2 24 76
                      факс:0726/2 48 07
                      моб.тел.:0887 524 394
                      e-mail: istra_eood@abv.bg

или аз съм луд или ме правят на луд.
                      Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Леле! Много, бе!
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не неръждавейка!!! От обикновена черна ламарина трябва да се изработят!!!

Ако поясниш къде за пиньона иде реч - кажи да го мислиме, защото тая цена е нефелна.

Коментар

Ще им пусна мейл, да не е от неръждавейка, а от нормална 1.5 мм ламарина, да видим, каква ще е цената. Спарки, шайбата е по-твоя чертеж за главината. Реших да сменам лагерите,т.е купил съм ги и съответно искам да си сложа и нови шайби, че старите не ми се виждат читави. Цената на 2бр. шайби ми се равняват на стойността на 1 лагер горе долу. Фирмата избрах от форумите, тъй като качеството им е най-добро, но за съжаление, цената Не.
                            Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Какво качество бе човек, това е робот. Или работи, или не. Всички лазери по света които могат това - го могат еднакво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X