Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем ли е?

Първоначално публикуван от unaited Преглед на мнение
    ...предполагам гарнитурата на главата иска смяна или притягане.
    НЕ СЕ ПРИТЯГА. Не е правилно от никаква гледна точка. Просто я смени. Смяна на гарнитура не е чак толкоз голяма философия, а таман и ще отвориш да видиш как са цилиндрите. А маслото нищо чудно да ти го харчи отново заради гарнитурата, макар че надали.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Въпрос 1 -Колко е нормалния разход на масло на този мотор на Фероза?Щото съм чел разни неща за двигатели(може би не актуално)Дизелов двг-15г./100км.,Бензинов двг 7/100.Това разбира се е при разработен правилно и паснат двигател без никакви течове.Въпрос 2 -Има ли значение качеството на маслото?(предвид цялата ни менташка държава).Спомням си преди години имах един Опел Рекорд 2,3 Д,който се вместваше в 15г./100км. като го карах М10Д,което тогава беше истинско и го сменях на 5000 хил.км.Веднъж сложих една ВР боза и ми даде точно този разход 1,5л/1000км.Със страшна сила пак обърнах плочата.Като съвет към колегата -сложи по гъстичко-15W40 напр.,и по-евтиничко -prista gaz напр.и пак направи прогонване.Успех.
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Здравейте,цепката на ангренажния капак не е проблем отвьтре е сьс стоманена втулка. Аз сьм сменял по двигатела:комплект гарнитури сьс семеринги и влошки – 120 лв.;лагери основни - 110лв. биелни - 80лв. стандартни ; сегменти - 100лв. стандартни; болтове за главата - 100лв.ремьк ангренажен - 30лв. пистов -28лв.;ролка - 36лв.;филтьр горивен - 18лв. маслен - 8лв. вьздушен - 22лв. масло 10w40 Мобил 5л. -58лв.

Коментар

Аз съм с 15W40.

Спарки,това ,което казваш май ще е най-добре!Да се отвори да се видят проблемите и ако не ме устройва да се затвори с нови гарнитури.А ако нещата се оправят с нови сегменти-да ги сменям!

Коментар

Същата работа,не се стягай.
            Прикачени файлове
            VENI-VIDI-VICI!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X