Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бертоне не включва предния мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бертоне не включва предния мост

Преди година и на мен ми се случи същото - намотан тел около карето на предния кардан беше скъсал маркучите на вакуума и кабелите на ел. магнитните клапани . Вероятността това да се случва не ми хареса и направих малко изменение - удължих двата маркуча които командват мембраната , бандажирах ги заедно с кабелите / също удължени / и ги прихванах с 3 бр. скоби към болтовете на капака с вилките на скоростната кутия , а двата ел. магнитни клапана преместих на място , което на мен ми харесва - до ел. мотора на стъклочистачките . Ефект от цялата щуротия - ако все пак се прецака нещо на ниво преместените джаджи , поне заради тях и за диагностика няма да ми се налага да лазя в калта под джипа ...
    Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

От: До: Бертоне не включва предния мост

На дизеловото Роки системата за включване на предния мост с вакуумна мембрана е абсолютно същата .
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X